Γέννησε η Beyoncé με καισαρική τομή ή όχι; 10 άλλες διάσημες μαμάδες το έκαναν!

Η Beyoncé γέννησε! Γέννησε η Beyoncé; Πότε γέννησε η Beyoncé; Πού γέννησε η Beyoncé; Πώς είναι τα δίδυμα της Beyoncé; Πώς τα γέννησε τα δίδυμα η Beyoncé; Έχουν ίκτερο τα μωρά της Beyoncé; Επέμεινε στο φυσιολογικό τοκετό ή χρειάστηκε να γεννήσει με καισαρική τομή η Beyoncé; Beyoncé, Beyoncé, Beyoncé. Είναι το όνομα των ημερών και πάμε όλοι μαζί να το πούμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουμε: Beyoncé! Η superstar, λοιπόν, αφού κατάφερε να… σπάσει το internet τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώνοντας στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram την (προχωρημένη) εγκυμοσύνη της, συνεχίζοντας να “σκανδαλίζει” τους fans της με φωτογραφίες από το-πιο-πρωτότυπο-ever baby shower πάρτι που διοργάνωσε για να καλωσορίσει τα δίδυμα μωρά της και αφού ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama “διέρρευσε” άθελά του τα φύλα των δύο αγέννητων μωρών, εξακολουθεί να απασχολεί τον κόσμο με την εγκυμοσύνη/τοκετό της, αφού δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση των διδύμων! Και φτάνουμε στο μεγάλο ερώτημα των ημερών που είναι αν η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε με καισαρική τομή! Παρ’ όλα αυτά, τα μίντια του εξωτερικού “βομβαρδίζουν” με inside πληροφόρηση πως η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε πριν λίγες ημέρες, ΜΕ καισαρική από την οποία πλέον αναρρώνει και πως τα νεογέννητα μάλιστα παραμένουν στη θερμοκοιτίδα λόγω ίκτερου.

Τα πάντα αυτή τη στιγμή γυρίζουν γύρω από τη μεγάλη Αμερικανίδα ντίβα και την οικογενειακή ζωή της, μιας και η ίδια γνωρίζει να παίζει καλά το παιχνίδι του Τύπου και να διαχειρίζεται τη φήμη της. Ωστόσο, όπως και το να το κάνουμε, εμείς έχουμε κάποια γνωμικά που θα ταίριαζαν… γάντι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ας πούμε (εντελώς τυχαία επιλογή!) εκείνο που λέει: “Άλλη καμιά δε γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη”! Διότι, η Beyoncé δεν είναι η μόνη γυναίκα του κόσμου που κυοφόρησε και πλέον απέκτησε τα διδυμάκια της, ούτε φυσικά η μόνη διάσημη που γέννησε με καισαρική τομή. Και για του λόγου το αληθές, μαζέψαμε μερικές από τις celebrities του εξωτερικού που καλωσόρισαν τα μωρά τους μέσα από χειρουργική επέμβαση και όχι με φυσιολογικό τοκετό.

Scroll down για να δεις μερικές από τις κυρίες της showbiz που, όπως κατά πάσα πιθανότητα και η Beyoncé (λατρεύω αυτό το όνομα!), γέννησαν τα παιδιά τους με καισαρική τομή!

Gwen Stefani


© Getty Images / Ideal Image

Η τραγουδίστρια απέκτησε και τα τρία παιδιά της, Kingston, Zuma, and Rocco, μέσω καισαρικής τομής σε κλινική του Los Angeles.

Christina Aguilera

© Getty Images / Ideal Image

Η pop diva προγραμμάτισε την καισαρική της για το πρώτο παιδί της, Max, κατά την 37η εβδομάδα της κύησης, λέγοντας: “Δεν ήθελα να έχω εκπλήξεις. Η πιο δύσκολη απόφαση ήταν για το πότε θα ήταν η ημερομηνία γέννησής του, αφού ήθελα να το αφήσω στη… μοίρα, αλλά την ίδια στιγμή είχα προετοιμαστεί να επισπεύσω τη διαδικασία”.

Britney Spears

© Getty Images / Ideal Image

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η popstar είχε προγραμματίσει την καισαρική τομή στον πρώτο γιο της, Sean Preston, αλλά εξαρχής είχε δηλώσει πως θα το προτιμούσε, γιατί: “Δεν ήθελα να περάσω όλο αυτό τον πόνο. Η μητέρα μου μου είπε ότι η γέννα της ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της”. Πάντως, επέλεξε την καισαρική τομή και για το δεύτερο παιδί της, Jayden James.

Victoria Beckham

© Getty Images / Ideal Image

Υπάρχει μία ολόκληρη κατηγορία γυναικών που προήλθε από το “παρατσούκλι” της Victoria που λέγεται “too posh to push” (πολύ καθωσπρέπει για να σπρώξει)! Άλλωστε, η Beckham γέννησε και τους τρεις γιους της με καισαρική τομή, ενώ ακούγεται πως και τη μικρή κόρη της την απέκτησε με προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση!

Jennifer Lopez

© Getty Images / Ideal Image

Η Λατίνα star απέκτησε τα δίδυμα παιδιά της με το Marc Anthony μέσω προγραμματισμένης καισαρικής τομής και όπως δήλωσε από την εμπειρία της στο δωμάτιο τοκετού της αδερφής της (έξι μήνες μετά τη δική της γέννα): “Μάλλον έκανα καλή επιλογή. Μάλλον ήταν προτιμότερο”.

Kate Winslet

© Getty Images / Ideal Image

Η ταλαντούχα ηθοποιός γέννησε την πρώτη κόρη της, Mia, μέσω καισαρικής τομής, αλλά ένιωσε την ανάγκη να το αποκρύψει από τις φίλες της, νιώθοντας πίεση πως θα την αποθάρρυναν. Πλέον, μιλάει ανοιχτά και άκρως ειρωνικά για την πίεση που δέχτηκε!

Angelina Jolie

© Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός και φιλάνθρωπος γέννησε την πρώτη βιολογική κόρη της, Shiloh, με προγραμματισμένη καισαρική τομή σε ένα μικρό νοσοκομείο της Αφρικής, όπου αποσύρθηκε για να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της! Αργότερα μίλησε για την εμπειρία της, περιγράφοντάς την ως “ένα συναρπαστικό θαύμα που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα”.

Gwyneth Paltrow

© Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός είχε έναν ιδιαίτερα δύσκολο πρώτο τοκετό για να αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο την κόρη της, Apple, που διήρκεσε 70 ώρες. Όταν έφτασε η στιγμή να γεννήσει το δεύτερο μωρό της, Moses, επέλεξε την προγραμματισμένη καισαρική τομή.

Kate Hudson

© Getty Images / Ideal Image

Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε την απόφαση να γεννήσει το παιδί της, Ryder, με καισαρική τομή κάπως… ανορθόδοξα! Δεν ήταν ούτε προγραμματισμένη, ούτε έκτακτη ανάγκη, αλλά απόφαση της στιγμής, λόγω βολικότητας, μιας και βρέθηκε στην κλινική απλά την κατάλληλη στιγμή!

Shakira

© Getty Images / Ideal Image

Η Κολομβιανή performer απέκτησε το γιο της, Milan Piqué Mebarak, μέσω καισαρικής τομής στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

And More