Όταν η εγκυμοσύνη γίνεται τέχνη!

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ παράξενη περίοδος για μια γυναίκα. Το πέρασμα στη μητρότητα είναι ένα ξάφνιασμα που δεν δέχονται όλες οι μέλλουσες μαμάδες με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ευκολία. Πάρα πολλές μάλιστα έχουν πρόβλημα να δεχτούν ότι το σώμα τους, έστω και προσωρινά, αλλάζει για να υποδεχτεί τη νέα ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή μπαίνουν στη διαδικασία να αποδεχτούν τη φυσική αυτή διαδικασία αλλά και πάλι δεν παύουν να έχουν ερωτηματικά και ανασφάλειες για την εικόνα τους αλλά και τη γυναικεία τους φύση.
Και όμως μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα από μόνη της και ο φωτογραφικός φακός μπορεί να συλλάβει αυτό το θαύμα μετατρέποντας τις εγκυμονούσες σε… τέχνη!
Συλλέξαμε λοιπόν μοναδικά και μάλιστα κάτω από το νερό πορτραίτα γυναικών σε εγκυμοσύνη. Το νερό τους δίνει την δυνατότητα να κινούνται με ευκολία και να δείχνουν αέρινες σαν να μην κουβαλούν καν μωρό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Τα περισσότερα πορτραίτα όπως θα δεις είναι του φωτογράφου Kevin Beasley


Υπέροχες φιγούρες ακόμη και με τακούνια μέσα στο νερό!


Το ωραίο είναι να συμμετέχει και ο σύντροφος!


To νερό δίνει τη δυνατότητα στις εγκύους να κινούνται άνετα!


Πόσο αέρινη αυτή η λήψη!


Ο Kevin διαθέτει ολόκληρο portfolio με λήψεις που πραγματοποιεί υποθαλάσσια σε μέρη όπως οι Μπαχάμες!


Και φυσικά είναι τέχνη!

Κάθε μαμά δικαιούται ένα τέτοιο πορτραίτο!

And More