Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.08.2010 | 00:00
Ιφιγένεια Λαμπροπούλου

Επάγγελμα Γονιός

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Θέση εργασίας: Γονέας

Περιγραφή εργασίας: Η εργασία είναι μόνιμης απασχόλησης σε χαοτικό περιβάλλον. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν άριστη επικοινωνία και οργανωτικές ικανότητες και να είναι πρόθυμοι να εργαστούν απογεύματα, σαββατοκύριακα, αργίες  και να κάνουν συχνά 24ωρες βάρδιες. Στις αρμοδιότητες επίσης συμπεριλαμβάνονται μερικές μεταμεσονύχτιες έκτακτες μετακινήσεις στο Παίδων,  αλλά και  γενικότερα μετακινήσεις, σε φροντιστήρια, στο μπαλέτο, καθώς επίσης και ταξίδια σε εγκαταστάσεις κατασκηνώσεων τους καλοκαιρινούς μήνες, και βροχερά σαββατοκύριακα σε αθλητικούς χώρους και πάρτι γενεθλίων. Τα έξοδα των ταξιδιών δεν είναι επιχορηγούμενα και δεν επιστρέφονται.

Ευθύνες και επιθυμητά προσόντα: Η εργασία αυτή πρέπει να διατηρηθεί για όλη σας τη ζωή. Να είσαστε πρόθυμοι να σας μισήσουν, τουλάχιστον για μικρά χρονικά διαστήματα. Να είσαστε πρόθυμοι να μην απαντάτε ακόμα και όταν σας προκαλούν. Θα πρέπει να διαθέτετε αντοχή.  Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε πάσης φύσεως δυσκολίες, όπως ράψιμο στόματος, πρόβλημα τουαλέτας, κολλήματα φερμουάρ κτλ. Θα πρέπει να χειρίζεστε άνετα την συναρμολόγηση παιχνιδιών, να γνωρίζετε τα θέματα ασφαλείας αυτών και των χρηστών τους. Για τον χώρο εργασίας απαιτείται η πλήρης και καθημερινή συντήρηση και καθαριότητα. Θα πρέπει να είστε γνώστης των βασικών θεμάτων «διακριτικών σκαναρισμάτων» εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων και χαμηλόφωνων συνομιλιών. Η απόλυτη τήρηση του προγράμματος είναι απαραίτητη, καθώς επίσης και ο συντονισμός πολλών ταυτόχρονων έργων εντός του χώρου εργασίας. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε και να οργανώσετε κοινωνικές εκδηλώσεις για τους πελάτες όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να είστε απαραίτητοι την μία στιγμή και την άλλη απλά να μην υπάρχετε. Πρέπει να αναλαμβάνετε την τελική, πλήρη ευθύνη για την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Πρόοδος και προαγωγή: Δεν υπάρχει καμία απολύτως τέτοια πιθανότητα. Η δουλειά απαιτεί παραμονή στη ίδια θέση για χρόνια, χωρίς να παραπονιέστε, χωρίς να έχετε την δυνατότητα επανακατάρτισης εργασίας, αντιθέτως, απαιτείται συνεχής αναβάθμιση των προσόντων σας ώστε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις και ιδιοτροπίες των πελατών.

Προϋπηρεσία: Δεν χρειάζεται να έχετε πρότερη εργασιακή εμπειρία, καθώς για τη συγκεκριμένη εργασία προσφέρει ένα διάστημα εξαντλητικής εκπαίδευσης για την συγκεκριμένη θέση η οποία είναι υποχρεωτική.

Μισθός
: Δεν δίνεται μισθός. Μάλιστα ο εργαζόμενος θα πρέπει να καταβάλλει ο ίδιος χρήματα προσφέροντας συχνά αυξήσεις και δώρα, αλλά και πληρώνοντας έξοδα για λογαριασμό τρίτων.

Πλεονεκτήματα
:  Δεν διατίθενται ασφάλιση ή ένσημα, ούτε σύνταξη, ούτε επιστροφή διδάκτρων, ούτε πληρωμένες διακοπές. Ωστόσο το έργο προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και δωρεάν αγκαλιές για όλη σας τη ζωή.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:13

Top 10