Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.07.2012 | 19:10

"Σ' ευχαριστώ, Μαμά"!

Σ' ευχαριστώ, Μαμά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η P&G δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο για να τιμήσει τις μαμάδες των ολυμπιακών αθλητών!

Το Ολυμπιακό Χωριό στο Λονδίνο ανοίγει τις πύλες του. Με μόλις 2 εβδομάδες να μας χωρίζουν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012, όλες οι ολυμπιακές ομάδες έχουν επιλεχθεί και 10.000 παγκόσμιοι αθλητές προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο αγώνισμα της ζωής τους. Χρόνια προπόνησης, σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης θα καταλήξουν σε θρίαμβο για τους καλύτερους.

Με αφορμή αυτή τη μοναδική στιγμή ολόκληρος ο κόσμος θα ενωθεί για να εμψυχώσει τις ομάδες και τους αθλητές που θα εκπροσωπούν τη χώρα τους. Η P&G υποστηρίζει τους ολυμπιακούς αθλητές αλλά τιμά και τους ανθρώπους που τους βοήθησαν σε όλο το ταξίδι τους προς το Λονδίνο, τις μαμάδες τους, μέσα από το πρόγραμμα P&G «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά».

Καθώς οι αγώνες πλησιάζουν οι μαμάδες των αθλητών θα παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία. Παρότι τα παιδιά τους έχουν γίνει κορυφαίοι παγκόσμιοι αθλητές, οι ίδιες δηλώνουν ότι στα δικά τους μάτια θα είναι πάντα παιδιά.

Αυτό ακριβώς ενέπνευσε και το νέο βίντεο της P&G  με τίτλο «Για πάντα Παιδιά» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο προβάλλεται ήδη και μπορείς να παρακολουθήσεις στο link http://www.youtube.com/watch?v=QxR1ajOcFcE αλλά και να το μοιραστείς με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Ελπίδα της P&G είναι πως αυτό το βίντεο όπως και ολόκληρο το πρόγραμμα «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του πλανήτη έτσι ώστε όλοι μαζί να απευθύνουν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στις μαμάδες όλου του κόσμου!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:45

Top 10