Kate Middleton: Στιγμές με το μικρό της… πρίγκηπα!

Η πριγκήπισσα αφίχθη και είναι ευκαίρια να θυμηθούμε στιγμές της Δούκισσας του Cambridge aka Kate Middleton με τον πρωτότοκο γιο της, πρίγκηπα Γεώργιο αλλά και το στιλ της Kate στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!


Από τις πρώτες στιγμές του μικρού Γεωργίου η Κate θέλησε να είναι hands-on μητέρα που επιμελείται και φροντίζει το γιο της και μάλιστα μακριά από το παλάτι σε κατοικία όπου θα έμενε το ζεύγος, το μωρό και η μητέρα της Kate!


Βέβαια δεν έλειψαν και οι… βασιλικές υποχρεώσεις όπως η ημέρα της βάπτισης του μικρού Γεωργίου που έγινε με κάθε επισημότητα!


Ελάχιστο καιρό μετά τη γέννηση του Γεωργίου, η μαμά Kate τον πήγε διακοπές σε παραθαλάσσιο θέρετρο όπου καταλύει συχνά η βασιλική οικογένεια.


Όσες επίσημες υποχρεώσεις και αν είχε το ζεύγος Middleton-William, ακόμη και μακρινά ταξίδια όπως αυτό στην Αυστραλία, ο μικρός George ήταν πάντα μαζί τους και φυσικά τον κουβάλαγε πάντα η μαμά του! Και όπως ήταν φυσικό έκλεβε τις εντυπώσεις!


Η Kate πήγε σε αρκετά playdates με το γιο της και ήταν πάντα κοινωνική, ευχάριστη και χαμογελαστή!


Όταν ο μικρός πρίγκηπας άρχισε να περπατά οι βόλτες με τη μαμά έγιναν ακόμη πιο συχνές!


Η Kate δεν δίστασε να βγάλει τον μικρό Γεώργιο βόλτα σε δημόσιο πάρκο με καροτσάκι!

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Kate Middleton πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, όπως και στην πρώτη, με έντονους εμετούς και ναυτίες. Οι δημόσιες εμφανίσεις της άργησαν να ξεκινήσουν μέχρι να μπορέσει να συνέλθει καθώς και οι δημόσιες εμφανίσεις της με τον πρίγκηπα George. Ως γνωστόν καλό είναι μια εγκυμονούσα να αποφεύγει τα βάρη.


Η Kate έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της στην λεγόμενη Rememberance Day στις 11 Νοεμβρίου και παρά την ταλαιπωρία της ήταν απαστράπτουσα. Όπως φάνηκε η Kate διατήρησε το άψογο στιλ της όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη (κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα look της στην πρώτη εγκυμοσύνη).


Λίγο καιρό μετά ακολούθησε τον πρίγκηπα Ουίλιαμ στο ταξίδι του στη Σιγκαπούρη και φυσικά έγινε αντικείμενο συζήτησης για το μοναδικό στιλ της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.


Οι επίσημες εμφανίσεις της Kate στη δεύτερη εγκυμοσύνη συνεχίστηκαν, χωρίς τον πρίγκηπα Γεώργιο και η αλήθεια είναι ότι η Kate τίμησε δεόντως όλα τα είδη midi παλτού που της έδιναν κομψότητα και έκρυβαν την κοιλίτσα της με εύσχημο τρόπο.


Κομψοτητα και αψεγάδιαστο στιλ με ένα παλ ροζ παλτό που πολλοί είπαν ότι αποκάλυπτε το φύλο του μωρού…!


Αίσθηση προκάλεσε αυτή εμφάνιση της Kate με ένα υπέροχο πουά φόρεμα κόστους μόλις 35 λιρών τον Μάρτιο και ενώ ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της μέλλουσαν μητέρας ήταν και αυτή με ένα κατάλευκο παλτό με κομψό ζωνάκι στη μέση που κάλυπτε με εύσχημο τρόπο την κοιλιά της.


Η τελευταία επίσημη υποχρέωση της Δούκισσας πριν αποσυρθεί για να γεννήσει ήταν αυτή όπου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φούξια παλτό δίπλα στον William (δες εδώ τι είχε γράψει το TLIFE).


Η τελευταία εμφάνιση της εγκυμονούσας Kate όμως με τον μικρο πρίγκηπα George είναι αυτή που κατέγραψε το αμερικανικό περιοδικό OK και φαίνεται η 8 μηνών Δούκισσα να παίζει με τον μικρό πρίγκηπα και να κάνουν μαζί με άλλα παιδιά τσουλήθρα σε πάρκο!

Καλή λευτεριά λοιπόν στη μέλλουσα μανούλα!

And More