Πώς γιορτάζουν οι διάσημες μαμάδες τη Γιορτή της Μητέρας;

Είναι διάσημες, μαμάδες ή κόρες. Πώς γιορτάζουν τη Γιορτή της Μητέρας; Τι αφιερώσεις κάνουν; Δες μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο Instagram!

/
Με μια αστεία φωτογραφία η Britney Spears έγραφε πέρσι τέτοια εποχή στο λογαριασμό της: “Έχω τα πιο χαριτωμένα αγόρια στον κόσμο! Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε τόσο όμορφη Γιορτή της Μητέρας όσο εγώ!”

/
Λακωνική η Beyonce, ανάρτησε μια φωτογραφία με τη μαμά και την αδερφή της, με την εξής λεζάντα: “❤”

/
Η Cindy Crawford θέλησε να θυμηθεί τις εποχές που τα παιδιά της ήταν μικρά και ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία: “Είναι ευλογία να είμαι μαμά αυτών των καταπληκτικών παιδιών! Kaia and Presley σας ευχαριστώ!”

/
Πολύ τρυφερή η Ζιζέλ, ευχήθηκε με αυτή τη φωτό σε δύο γλώσσες (αγγλικά και πορτογαλικά): “Happy Mother’s Day σε όλες τις υπέροχες γυναίκες που γνωρίζουν τη χαρά, τις προκλήσεις και την αγάπη του να είναι μαμάδες. Μαμά σ’ αγαπώ!❤❤❤”

/
Η Kim Kardashian θέλησε να ευχηθεί και στη μαμά και στη γιαγιά της με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία! “Στην καλύτερη μαμά και γιαγιά! Σας αγαπώ τόσο πολύ!”

/
Το μοντέλο Alessandra Ambrosio ποστάρισε φωτογραφία με τα παιδιά της και έγραψε “Το να είσαι μαμά είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, αγάπη χωρίς όρους” ενώ γιόρτασε φτιάχνοντας μια μεγάλη σοκολατένια τούρτα.

/
Και η Miranda Kerr ανέβασε φωτογραφία του γιου της και δήλωσε “Νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι μητέρα”. Πέρασε τη μέρα πηγαίνοντας βόλτα με τον μικρό Flynn.

/
Με πολύ χιούμορ αντιμετώπισε τη Γιορτή της Μητέρας η Nicole Richie που ανέβασε φωτογραφία με τη μαμά της: “Η μόνη μέρα του χρόνου που τη συγχωρώ για αυτό! Happy Mothers Day!”

/
Μια εξαιρετικά τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της έκανε η Pink και δικαίως: “Σε ευχαριστώ Carey που μου έδωσες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, το λόγο για να γιορτάζω”!

/
Η Reese Witherspoon ανάρτησε τη φωτογραφία της μαμάς της και της ευχήθηκε “HAPPY MOTHER’S DAY στην υπέροχη μαμά μου! Και σε όλες τις υπέροχες μαμάδες εκεί έξω!”

/
Η Selena Gomez ανέβασε μια φωτογραφία της εγκύου μαμάς της και έγραψε: “Εύχομαι όλες οι οι υπέροχες μαμάδες να έχουν μια όμορφη μέρα! Έχω την καλύτερη μανούλα στον κόσμο! Σε αγαπώ τόσο πολύ!”

Και οι Ελληνίδες όμως μαμάδες έχουν την τιμητική τους! Δες ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ τις φωτογραφίες επωνύμων από την Ελλάδα με την αγαπημένη τους μαμα.

And More