Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.09.2015 | 13:36
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς για να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά του!

Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς για να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Hal Taylor είναι Αμερικανός ξυλουργός. Ειδικεύεται στο να φτιάχνει χειροποίητες, κουνιστές πολυθρόνες που το κόστος τους αγγίζει πολλές χιλιάδες δολάρια. Οι μεγάλες του αγάπες είναι φυσικά το ξύλο αλλά και τα παραμύθια! Πριν πολλά χρόνια, όταν γεννήθηκε και το τρίτο του παιδί ο Χαλ βρέθηκε μπροστά σε ένα.. θέμα: Δεν μπορούσε να διαβάσει ταυτόχρονα και στα τρία του παιδιά το αγαπημένο τους παραμύθι κρατώντας τα στην αγκαλιά του. Τη λύση έδωσε η ξυλουργική! Αποφάσισε να φτιάξει μια κουνιστή πολυθρόνα για... 4!

/
Το αποτέλεσμα είναι αυτή η εξαιρετική καρέκλα που στο κέντρο κάθεται ο γονιός, στις δύο πλαινές θέσεις 2 παιδάκια και στα πόδια του γονιού το τρίτο!

/
Η εκπληκτική αυτή καρέκλα είναι χειροποίητη

/
Ο Χαλ χρησιμοποίησε πάνω από διακόσια διαφορετικά κομματάκια ξύλου για να φτιάξει την πλάτη της καρέκλας, δηλαδή όσα κομμάτια χρειάζονται για 20 καρέκλες!


/

O Χαλ τώρα είναι σχεδόν παππούς αλλά την καρέκλα αυτή δεν θέλησε να την πουλήσει. Όπως ο ίδιος ομολογεί βέβαια ένας μαθητής του την αντέγραψε και μάλλον την μοσχοπούλησε!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10