Ένας “αγώνας” χωρίς… όρια στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα φιλοξενήσει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου το “No Finish Line” (NFL), τον κορυφαίο διεθνή αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό που αγκαλιάζει τα παιδιά του “Μαζί για το Παιδί”.

Ο αγώνας που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την προσφορά! Σε διάρκεια 90 συνεχόμενων ωρών (που είναι και ο χρόνος διάρκεια της δράσης), οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας μπορούν να προσφέρουν, περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Ο αγώνας:
Η βασική ιδέα του “NFL” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του “Μαζί για το Παιδί”. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί το “Μαζί για το Παιδί”.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν και άρα να προσφέρουν και να στηρίξουν το έργο του “μαζί για το Παιδί” μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όση ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας το επιθυμούν, για όσες φορές, με όποιο τρόπο και ρυθμό και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000 μέτρων γύρω από το κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση στο πρώτο NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 19.00 και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1.00.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Read More

And More