Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.08.2016 | 13:03

Γνώρισε τη Γαϊδουροχώρα!

Γνώρισε τη Γαϊδουροχώρα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν αναζητούσατε μια πρωτότυπη ιδέα για να περάσετε μια όμορφη μέρα στην εξοχή ιδού! Σε ένα απόλυτα μεσογείτικο τοπίο, με φόντο την ανατολική πλευρά του Υμηττού, με ανθισμένες αμυγδαλιές, ελιές και σχοίνους, χωρίς καλώδια της ΔΕΗ και φασαρία, μπορείτε να παρατηρήσετε τις άγριες ορχιδέες που φύονται στην περιοχή, να χαϊδέψετε τα γαϊδουράκια, να παρακολουθήσετε την καθημερινότητά τους και φυσικά να κολατσίσετε με ό,τι θα έχετε φέρει μαζί σας.


Τι γίνεται στη Γαϊδουροχώρα;
Η Γαϊδουροχώρα είναι ένα κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για το γαϊδουράκι. Μέσα από βιωματικά και διαδραστικά προγράμματα για σχολεία αλλά και δράσεις για ιδιώτες ξανασυστήνει στον σύγχρονο άνθρωπο αυτό το τόσο παρεξηγημένο ζώο και βάζει τις βάσεις για μια νέα σχέση μαζί του με κατανόηση και σεβασμό.
Παράλληλα εφαρμόζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προγράμματα υποστηρικτικής θεραπείας με γαϊδουράκια (DAT) - Ονοθεραπεία για παιδιά με ανάγκη υποστήριξης και παιδιά με αναπηρίες.


Προσπαθεί επίσης να προσφέρει δωρεάν επισκέψεις σε ιδρύματα και ειδικά σχολεία αλλά και να επισκέπτεται η ίδια, με κάποια από τα γαϊδουράκια της, αυτούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Κάθε επίσκεψή σας βοηθάει το κοινωφελές της έργο.ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Γενική είσοδος 3,00€
Ηπείρου 40, 19400 Κορωπί
Θέση Μπουρμπουτσάνα
www.gaidourohora.gr
Tηλ. 6944 616160
Facebook: Γαϊδουροχώρα / Donkey΄s land
e-mail: donkeysland@gmail.com

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:23

Top 10