O Γιώργος Θεοφάνους και τα παιδιά του Junior Music Stars στον ΙΑΝΟ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιανό ο μουσικοσυνθέτης και συγγραφέας Γιώργος Θεοφάνους θα μας παρουσιάσει την υπέροχη «ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ» του, η οποία γεννά ερωτήματα και δίνει απαντήσεις σε πολλά που αφορούν στα παιδιά και στις σχέσεις τους με τους γονείς τους.
Ο θυμός και η μάχη για τα «θέλω» κρύβουν την «ανάγκη για επικοινωνία;»
Μπορούν τα παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού να μετατραπούν σε αρμονική συνύπαρξη;
Η μυθολογία φωτίζει άραγε τον δρόμο των αναζητήσεων των παιδιών αλλά και των ενηλίκων;

Η συνάντηση με το Γιώργο Θεοφάνους θα επικεντρωθεί στα παραπάνω, αλλά επιφυλάσσει και μια χριστουγεννιάτικη μουσική έκπληξη. Μαζί του θα εμφανιστούν τα 16 παιδιά του Junior Music Stars, για να τραγουδήσουν κομμάτια από το CHRISTMAS JUNIOR MUSIC STARS CD που κυκλοφορεί από τη Feelgood, που υπόσχεται να ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους.

Στην εκδήλωση στον Ιανό, την οποία θα συντονίσει η παρουσιάστρια του Junior Music Stars, Αντωνία Καλλιμούκου, ο Θεοφάνους, ο οποίος έχει και την ευθύνη της εκπομπής, θα μας γνωρίσει από κοντά τους ήρωες των 2 πρώτων βιβλίων της νεανικής σειράς «ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ»: Η Πρώτη Κλείδα: «Το ελιξίριο των Κενταύρων» & Η Δεύτερη Κλείδα: «Οι Τιτάνες και η Τριπλή σφραγίδα των Εκατόγχειρων».

Παράλληλα θα απολαύσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα 16 παιδιά του talent show, με τις φωνές και τα όργανά τους και το Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο. Μέρος των εσόδων του CD, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες μέρες, θα διατεθεί στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Κυριακή 11/12, 11.00 – 13.00, Ιανός

…και στο Christmas Factory της Τεχνόπολης αμέσως μετά!
Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι, ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί με τα ταλέντα του Junior Music Stars στο Christmas Factory στην Τεχνόπολη, όπου θα τραγουδήσουν παρέα με μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στις 14:30 ο Γιώργος Θεοφάνους θα υπογράψει τα δυο παιδικά βιβλία της ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ στο βιβλιοπωλείο του Christmas Factory.

Κυριακή 11/12, 14:00 – 15:00, Christmas Factory, Τεχνόπολη, Γκάζι

Read More

And More