Ελάτε στο athensheart να δημιουργήσετε το δικό σας ανοιξιάτικο τοπίο!

Η Μικρή Ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart πλημμυρίζει με τα πιο όμορφα λουλούδια, χρώματα και αρώματα της άνοιξης!
Προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να παίξουν και να δημιουργήσουν το δικό τους ανοιξιάτικο τοπίο, κάθε Σάββατο από 14 έως 28 Μαΐου, 12:00-16:00, εντελώς δωρεάν!
Είναι μέρες δημιουργίας και διασκέδασης…
Μάθε το πρόγραμμα!
Σάββατο 14 Μαΐου: Τα παιδιά διασκεδάζουν με ομαδικά παιχνίδια και ζουν τα «παιχνιδίσματα της άνοιξης». Επιπλέον, κατασκευάζουν ανοιξιάτικα στολίδια, συμμετέχοντας στο πιο πρωτότυπο εργαστήρι πηλού.
Σάββατο 21 Μαΐου: Οι μικροί επισκέπτες καλλιεργούν τις ικανότητες τους στην κηπουρική και παίρνουν μέρος στον πιο διασκεδαστικό «χορό των λουλουδιών». Το ανοιξιάτικο face painting και οι χάρτινες κατασκευές αγαπημένων λουλουδιών ολοκληρώνουν ένα συναρπαστικό παζλ δραστηριοτήτων.
Σάββατο 28 Μαΐου: Τα παιδιά αποχαιρετούν την αγαπημένη τους εποχή με τα «παιχνιδίσματα της άνοιξης», το εργαστήρι πηλού για ανοιξιάτικα στολίδια και τις δικές τους κατασκευές λουλουδιών από χαρτί.
Επισκεφθείτε κι εσείς τη Μικρή Ζούγκλα του athensheart και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας συνοδούς να ζήσουν τις πιο διασκεδαστικές ανοιξιάτικες ώρες!
Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Cafe – Εστιατόρια: Δευτέρα – Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.
Άνετο parking 750 θέσεων

Read More

And More