Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.04.2014 | 13:12

«ΟΙ ΚΟΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ» έρχονται στο Athens Metro Mall!

«ΟΙ ΚΟΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ» έρχονται στο Athens Metro Mall!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Athens Metro Mall ετοιμάζεται υποδέχεται το Πάσχα σε μια απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα με χρώματα, λουλούδια, δώρα και ατέλειωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με τους νέους Πασχαλινούς σούπερ ήρωες, τους «Κοταπληκτικούς». Έως τις 21 Απριλίου, η οικογένεια των Κοταπληκτικών προσκαλεί τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος σε πλούσια διαδραστικά παιχνίδια και επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες πασχαλινές εκπλήξεις για τους μικρούς της φίλους. Τέλος, με εορταστικές αγορές άνω των 30€, κάθε μέρα, ένα τυχερό ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο των Bluestar Ferries για Δωδεκάνησα, Χίο και Μυτιλήνη.

Δράσεις για όλη την οικογένεια με τους Κοταπληκτικούς!

«Αυγοταραχή»: Τα αυγά κινδυνεύουν από τα φίδια. Ποιός κοταπληκτικός θα τα σώσει πρώτος;
Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζονται στο διαχρονικό «Φιδάκι», όπου οι Σούπερ Ήρωες Κοταπληκτικοί καλούν τους συμμετέχοντες να κερδίσουν, σώζοντας τα αυγά από τα φίδια.

«Αυγκόλφ»: Αναμετρηθείτε με τους Κοταπληκτικούς και βοηθήστε τους να επιστρέψουν τα χαμένα αυγά στη φωλιά τους παίζοντας γκόλφ.

Παιδική Γωνία: Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα απολαύσουν πασχαλινές δραστηριότητες και εργαστήρια αλλά και άφθονο παιχνίδι με τους πασχαλινούς τους ήρωες, τους Κοταπληκτικούς. Οι απίθανοι κοτοήρωες ζωντανεύουν στο Athens Metro Mall, καθώς οι μασκότ του Κοκορίλα και της Κλωσσάρ θα βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους κοτοστολή, θα τους μάθουν τους νικητήριους-ηρωικούς κοτοχορούς και θα παίζουν μαζί τους απίστευτα κοτοπαιχνίδια.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 21 Απριλίου (εκτός 20ης Απριλίου) από τις 11:00 π. μ. – 19:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10