To μικρό σου θα ξετρελαθεί στο Athens Metro Mall κερδίζοντας δώρα!

Φέτος το Πάσχα τα δώρα είναι τόσα πολλά… που το μικρό σου θα ξετρελαθεί μαζί με τις κότες που «το ‘χασαν» στο Athens Metro Mall!
Στο Athens Metro Mall οι κότες «το ‘χασαν» κι εσείς κερδίζετε! Tο αγαπημένο εμπορικό κέντρο που από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του χαρίζει εκπλήξεις και πλούσια δώρα στους επισκέπτες του, υποδέχεται το Πάσχα με την πιο ανοιξιάτικη διάθεση και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και shopping για μικρούς και μεγάλους!
Όλο τον Απρίλιο, κάθε μέρα δώρα!
Από τις 2 έως τις 30 Απριλίου με αγορές αξίας €30 και άνω* ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ANEK SUPERFAST για το Ηράκλειο Κρήτης. Το Athens Metro Mall συνεχίζει και επιβραβεύει τις αγορές των επισκεπτών του, προσφέροντάς τους κάθε φορά μοναδικές εκπλήξεις!
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Πασχαλινά Δημιουργικά Εργαστήρια: Από τις 4 έως τις 14 Απριλίου και ώρες 14:00 με 20:00, τα παιδιά συμμετέχουν στα πασχαλινά δημιουργικά εργαστήρια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 1 του Athens Metro Mall, φτιάχνουν πρωτότυπες κατασκευές και υποδέχονται τις γιορτινές μέρες με δημιουργική διάθεση!
Πασχαλινή καρτούλα για γιορτινή ευχούλα: Στο εργαστήρι κατασκευής αναμνηστικών πασχαλινών καρτών, οι μικροί μας φίλοι χρησιμοποιούν χρωματιστά χαρτόνια, κομμένα σε διάφορα σχήματα και υλικά διακόσμησης και γράφουν ευχές για να τις χαρίσουν σε αγαπημένα πρόσωπα τις μέρες των γιορτών.
Τα αυγά της Πασχαλιάς: Γιορτινό εργαστήρι ζωγραφικής με ξυλομπογιές και μαρκαδόρους πάνω σε εικόνες με πασχαλινό θέμα που υπόσχεται να χαρίσει στα παιδιά ξένοιαστες στιγμές!
Λαμπάδες σαν κόσμημα: Σε αυτό το εργαστήρι, οι μικροί μας φίλοι στολίζουν το χρωματιστό κεράκι τους με χαντρούλες πολύχρωμες και δημιουργούν μια όμορφη λαμπάδα σαν κόσμημα για το βράδυ της Ανάστασης.
Χρωματιστά αυγά: Στο μοναδικό αυτό εργαστήρι τα παιδιά βάφουν κόκκινα ή και με άλλα χρώματα αυγά από… φελιζόλ και βάζουν τη δική τους ανεκτίμητη πινελιά στην πασχαλινή προετοιμασία…
Πασχαλινά κουλουράκια από τρελοζυμαράκια: Τα παιδιά φοράνε τις ποδιές και τους σκούφους της ζαχαροπλαστικής τους, γίνονται μικροί μάγειρες και μαγείρισσες και πλάθουν τα κουλουράκια τους. Στο τέλος παίρνουν τις «ζυμαροδημιουργίες» τους μαζί τους, ο φούρνος να τα ψήσει, το σπίτι να μυρίσει!
Από το παιχνίδι το τρελό γίναμε φύλλο και φτερό! Ομαδικά πρωτότυπα παιχνίδια, όπως αυγουλοδρομίες, μπαλάκια – αυγουλάκια μέσα στα καλαθάκια, δημιουργικές ασχολίες, μυστήριο, διασκέδαση και αγωνία στο γεμάτο εκπλήξεις «Κυνήγι των χαμένων κόκκινων αυγών» αλλά και απίθανα χορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.
Chicken Cheek! Aπίθανα σχέδια από τα μαγικά πινέλα και τα φανταχτερά χρώματα του face painting που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα τους δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά!
Happy Family Weekends και το Πάσχα! Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 1η έως 31 Απριλίου, 11.00 με 16.00 συνεχίζονται στον 3ο Όροφο του Athens Metro Mall τα Happy Family Weekends! Μπαλονοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και κουκλοθέατρο δημιουργούν το πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους με πολύ κέφι, μουσική, χρώματα και πολλές στιγμές διασκέδασης!
*Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk στο επίπεδο 1 του Athens Metro Mall.

Μάθε τα πάντα για το Athens Metro Mall…
Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.
Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.
Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Read More

And More