Φεστιβάλ παιδικών ταινιών! Είσοδος ελεύθερη!

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο γεμάτο παιδικές ταινίες… Μην το χάσετε!

O Δήμος Κορυδαλλού, το Πνευματικό Κέντρο και η Make a Film σας καλούν το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ 9-10/4 στο χώρο του κινηματογράφου (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός – τηλ.2104960955) στο πανόραμα παιδικών ταινιών: «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ»

11 παιδικές ταινίες αμερικανικής & ευρωπαϊκής παραγωγής με πανέμορφες ιστορίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους…
Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας! Μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας και να πάτε να διασκεδάσετε! Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Επίσης στους πολλαπλούς χώρους του κινηματογράφου η ομάδα «Τσιρκολελέτα» και ο μάγος «Φανουά» θα μυήσουν τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο του παραμυθιού με εργαστήριο κατασκευής μαριονέτας,, face-paintining και παραστάσεις μαγείας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Σάββατο, 9 Απριλίου
11.00-12.30: «Astroboy»
Όταν ο μικρός γιος ενός επιστήμονα πεθαίνει, δημιουργεί κρυφά ένα παιδί ρομπότ με υπερφυσικές δυνάμεις για να τον υποκαταστήσει, ωστόσο, το ρομπότ χρησιμοποιεί τις απίστευτες δυνάμεις του για να γίνει παγκοσμίως διάσημο σαν σούπερ-ήρωας και αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση όταν μια φυλή εξωγήινων απειλεί τη Γη.
Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
12.30-14.00: « Σπίριτ: Tο άγριο άλογο»
Ο ΣΠΙΡΙΤ είναι ένα άγριο άλογο Mustang που θα ζει στην Άγρια Δύση. Στην περιπλάνησή του θα συναντήσει τον άνθρωπο για πρώτη φορά και θα παραμείνει υπερήφανο, προσπαθώντας να υποκύψει στις προσπάθειες να εκπαιδευτεί.
Διάρκεια: 85 λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
14.15-16.00 : «Ο Μεγαλοφυής»
Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος, αλλά αποτυχημένος «κακός», ο οποίος τελικά κατορθώνει να εξοντώσει τον αιώνιο εχθρό του Μέτρομαν. Για να μη βαριέται και για να έχει αντίπαλο, δημιουργεί τον Τάιταν, αλλά όλα μπερδεύονται όταν ο τελευταίος αποφασίζει πως το να σκορπίζεις την καταστροφή είναι διασκεδαστικότερο.
Διάρκεια: 96 λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
16.00-18.00 «Scooby-Doo: Η Κατάρα Του Τέρατος της Λίμνης»
Μυστήριο Ξεκινά! Τα αστέρια του Scooby-Doo! επιστρέφουν για μια ακόμα απολαυστική ταινία που περιλαμβάνει δράση, εκπληκτικά εφέ και τους καλύτερους ντετέκτιβ υπερφυσικών φαινομένων που υπήρξαν ποτέ.
Διάρκεια: 80’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – υποτιτλισμένη
***
18.15-20.00: ΠΡΕΜΙΕΡΑ: « Ένα Χωριό Που Το Λένε Πανικό»
Ο Καουμπόι και ο Ινδιάνος είναι επαγγελματίες της καταστροφής. Απ’ τη στιγμή που θα σκεφτούν ένα σχέδιο, το χάος βγαίνει απ’ τη φωλιά του. Η πρώτη stop animation ταινία που συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καννών και, κατά πολλούς, αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις
Διάρκεια: 85’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – υποτιτλισμένη
Κυριακή, 10 Απριλίου
10.30-11.30: «Τομ and Τζέρυ: Tο μαγικό δαχτυλίδι»
Πιάστε Θέση και Βρείτε τη Μαγεία Παρακολουθώντας Αυτή τη Μεγάλη Περιπέτεια! Oι πιο αγαπημένοι αντίπαλοι η γάτα και το ποντίκι επιστρέφουν σε μια ολοκαίνουργια συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει όλη την οικογένεια!
Διάρκεια: 60’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
11.30-13..00: «Η Τινκερμπελ Και Η Μεγάλη Νεραιδοδιασωση»
Η Τίνκερμπελ παγιδεύεται στο σπίτι της εννιάχρονης Λίζι, ενός μοναχικού κοριτσιού που μεγαλώνει με τον επιστήμονα πατέρα της. Έτσι, οι υπόλοιπες νεράιδες θα οργανώσουν μια επιχείρηση διάσωσης, για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της ύπαρξής τους στους ανθρώπους.
Διάρκεια: 78’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
13.00-14.30: «To Κινούμενο Κάστρο»
Η ταινία του δημιουργού του «Ταξίδι στη Χώρα των θαυμάτων – Spirited Away» αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ της Σόφι, ενός δεκαοχτάχρονου κοριτσιού παγιδευμένου από την κατάρα μιας μάγισσας στο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας και ενός μάγου, του Χάουρου. Αναζητώντας σωτηρία από την κατάρα, η Σόφι φτάνει στο παράξενο κινούμενο κάστρο του Χάουρου. Εκεί συναντά τον δράκο Κάλσιφερ που βρίσκεται στη δούλεψη του Χάουρου και της υπόσχεται να λύσει την κατάρα αν πείσει τον Κύριό του να τον ελευθερώσει.
Διάρκεια: 119’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 12 – υποτιτλισμένη
***
14.30-16.00 : «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα»
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε.
Διάρκεια: 88’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
16.00-18.00: «Εγω ο Απαισιότατος»
Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions… Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι!
Διάρκεια: 95’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 7 – μεταγλωττισμένη
***
18.15-20.00: «Ο Θαυματοποιος»
Ο «Θαυματοποιός», ένας Γάλλος ταχυδακτυλουργός που αναγκάζεται να φτάσει μέχρι τη Βόρεια Βρετανία για να βρει κοινό, γοητεύει με τα τρικ του τη νεαρή Αλίκη, η οποία τον ακολουθεί στο Εδιμβούργο.
Διάρκεια: 90’λεπτά – Κατάλληλη άνω των 12 – υποτιτλισμένη

Read More

And More