3o Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου

Το Φεστιβάλ προσπαθεί να δημιουργήσει μια διέξοδο στην δύσκολη κρίση που διέπει την ελληνική οικογένεια. Είναι ένα φεστιβάλ, που παρόλο τις υψηλές παροχές του, προσπαθεί και καταφέρνει να είναι πολύ προσιτό σε όλους. Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα ενταχθούν 3 ειδικά τετραήμερα προβολών σε χώρους έκπληξη, που όλα θα έχουν ανταλλακτικό εισιτήριο για στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Φέτος το Φεστιβάλ θα έχει δράσεις και πάλι σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου και κυρίως στην κεντρική αίθουσα, τον Παράδεισο. Οι μικροί θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής και εργαστήρια θεάτρου Σκιών και Μαριονέτας. Στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου του Παράδεισου θα δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος με φουσκωτά παιχνίδια με την εγγύηση της Air games, που θα μπορούν να παίζουν τα παιδιά.

Θα υπάρχουν θεματικές προβολές-έκπληξη και αφιερώματα σε σπουδαίους καρτουνίστες, αλλά και για πρώτη φορά, Έλληνες σκηνοθέτες ή ηθοποιοί θα μιλάνε για την ταινία τους και θα συζητούν με τα παιδιά.

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν πάνω από 100 ταινίες, πάνω από 10 παραστάσεις μαριονέτας, πάνω από 10 παραστάσεις Θεάτρου Σκιών και πάνω από 10 παραστάσεις παιδικού θεάτρου.

Η κοινωνική προσφορά δε λείπει από το Φεστιβάλ! Οι πρώτες 2 ενακτήριες προβολές του θα έχουν ακόμα πιο μειωμένο εισιτήριο για παιδιά από οικογένειες ανέργων, ενώ στην Α’ προβολή κάθε Σαββάτου η είσοδος θα είναι ανταλλακτική με τρόφιμα ή ρούχα, τα οποία θα συγκεντρώνονται από το πρόγραμμα «Στηρίζω» του Δήμου Κορυδαλλού.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Young Audience Group των Europas Cinemas.

Οι ταινίες του Φεστιβάλ

Οι νέες ταινίες θα έχουν την τιμητική τους!

Ανάμεσά τους” Απαισιότατος 2″, “Βρέχει Κεφτέδες 2”, “Στρουμφάκια 2”, “Frozen”, “Αεροπλάνα”, “Οι Κρουντς”, “Turbo”, “Εpic, Το μυστικό Βασίλειο του Δάσους”, χωρίς όμως να ξεχνάμε και τις παλιές μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Η αρχή θα γίνει στις 12 και 13 Οκτώβρη με την προβολή της ταινίας “Εpic, Το μυστικό Βασίλειο του Δάσους”!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Είσοδος 3€ για τις κινηματογραφικές προβολές
Είσοδος 3 € εισιτήριο ανεργίας για 2 άτομα
Είσοδος 3€ για Μαριονέτες- Θεατρικές Παραστάσεις
Είσοδος 5 € για το Θέατρο Σκιών
Οικογενειακή Είσοδος 2€ (για οικογένειες ανέργων μέχρι 4 άτομα αφορά τις 3 πρώτες προβολές του κάθε Σαββάτου)
Εισιτήριο διαρκείας (για 4 προβολές) 13€ για 2 άτομα

Cine Παράδεισος
Ζάππα 4 Κορυδαλλός
210-4960955

Read More

And More