Libero Day: “Παιδικές αποστολές” που θα ξετρελάνουν το μικρό σου!

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 οι πάνες Libero θα υποδεχτούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους μικρούς της φίλους στo Libero Day, μια μοναδική γιορτή αφιερωμένη σε γονείς και παιδιά με ελεύθερη είσοδο.
Στις 24 Ιουνίου, το Πάρκο Γουδή, στην περιοχή Ζωγράφου, θα μετατραπεί σε ένα απέραντο παιδότοπο και από τις 11:00 έως τις 19:00 οι μικροί φίλοι της Libero θα μεταμορφωθούν σε πράκτορες και θα κληθούν να φέρουν σε πέρας μοναδικές παιδικές αποστολές!
Καλοκαιρινός ήλιος, χαρούμενη διάθεση και πολύ παιχνίδι στο γρασίδι περιμένουν όσους θα επισκεφθούν το Libero Day 2012, καθώς οι δημιουργικές δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει η Libero για τους μικρούς της φίλους, που θα σπεύσουν στο Πάρκο Γουδή, θα κάνουν την Κυριακή αξέχαστη!
Μαγειρική, Ζωγραφική, Κηπουρική, Πύργοι Αναρρίχησης, Κουκλοθέατρο, Παντομίμα και Φουσκωτά Παιχνίδια είναι μερικές από τις παιδικές αποστολές που θα τους περιμένουν, ενώ θα υπάρχει, όπως κάθε φορά, ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για τους γονείς οπού θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την καλοκαιρινή Κυριακή.
Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τα γυμναστήρια «ΑSAΝΑ» θα βρίσκονται στο Libero Day 2012 για να κάνουν μια γυμναστική επίδειξη Yoga Baby. Θα παρουσιάζει η Δέσποινα Καμπούρη.
Τέλος, όπως κάθε χρόνο οι επισκέπτες του Libero Day θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγοράσουν τα προϊόντα της SCA σε προνομιακές τιμές, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το πάντα ανανεωμένο site του Libero Club: www.liberoclub.gr

Read More

And More