Γιόρτασε την γιορτή της μητέρας στο Athens Metro Mall και κέρδισε δώρα!

Πόσο πολύ αγαπάς τη μαμά σου; …Το Athens Metro Mall με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου 2011, διοργανώνει εκδηλώσεις καλώντας τις μητέρες με τα παιδιά τους να γιορτάσουν μια σπουδαία ημέρα με ξεχωριστές δράσεις, δώρα και πολύ γέλιο!
Από την Παρασκευή, 06 Μαΐου έως και την Κυριακή, 8 Μαΐου το Athens Metro Mall καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους για να γιορτάσουν την πιο τρυφερή ημέρα του χρόνου με θέμα «Πόσο πολύ αγαπάς τη μαμά σου;».
Tα παιδάκια φτιάχνουν δώρα για τη μαμά!
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών του Κολεγίου Τέχνης & Design AKTO, να σχεδιάσουν με πινέλα και παστέλ θέματα γύρω από τη μαμά. Μπορούν να εκφράσουν πάνω σε κούπες του Εμπορικού Κέντρου Πόσο πολύ αγαπούν τη μαμά τους, χαρίζοντας στη συνέχεια την κούπα στην αγαπημένη τους μητέρα!

Ήρθε η ώρα του παιδιού! Διασκέδαση και ψυχαγωγία μαζί…
Στη συνέχεια ολοκληρώνοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια, μπορούν να κατευθυνθούν στην παράλληλη δράση των Happy Family Weekends για να απολαύσουν παιδικό κουκλοθέατρο, face painting, μπαλονοκατασκευές και δεκάδες άλλες διαδραστικές εκπλήξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, βασισμένες στη θεματική της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.
Μια πολύ σημαντική πληροφορία για την μαμά…
Το Σάββατο 7 Μαΐου τo Athens Metro Mall σε συνεργασία με το κατάστημα Galerie de Beaute χαρίζει μία μοναδική περιποίηση ομορφιάς σε όλες τις Μητέρες που θέλουν να νιώσουν ξεχωριστές και να κάνουν οι ίδιες ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό τους!
Δώρα μέσω… Facebook
Από τους μεγάλους φίλους του Athens Metro Mall περιμένουμε νέα likes και αναρτήσεις για το Πόσο Αγαπούν τη Μαμά τους…. και όλοι όσοι θα κάνουν like από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου, Ημέρα της Μητέρας, κάνοντας ταυτόχρονα post την πιο τρυφερή κουβέντα για τη μαμά τους, κερδίζουν μία αναμνηστική κούπα Athens Metro Mall!
Aktoworkshop: Παρασκευή, 5 με 8 το απόγευμα, Σάββατο 11 με 4 το απόγευμα και Κυριακή 11 με 3 το μεσημέρι. Συμμετοχή Ελεύθερη!
HappyFamilyWeekends: Κάθε Σάββατο & Κυριακή, 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall. Ελεύθερη Συμμετοχή!

Read More

And More