Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.05.2013 | 17:22

Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο!

Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων με θέμα «Kάθε ημέρα και μια άλλη ημέρα», από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2013, καθημερινές 8.30 π.μ. – 4.30 μ.μ.

Κάθε ημέρα θα είναι αφιερωμένη και σε μια διαφορετική θεματική όπως τα ταξίδια, τα αθλήματα, το φαγητό, η μόδα, οι μάσκες, η μουσική, η παραλία, το κάμπινγκ, τα φρούτα, η χαλάρωση. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το Καλοκαίρι στην Αθήνα, με ένα διαφορετικό τρόπο και συγκεκριμένα,  να συνδέσουν τη θεματική της κάθε ημέρας με το Παιδικό Μουσείο και τη γειτονιά του, να γίνουν ερευνητές και να βιώσουν με ένα διαφορετικό τρόπο καταστάσεις που σχετίζονται με το καλοκαίρι, να πειραματιστούν με διάφορα υλικά ώστε να έρθουν σε επαφή με τις φυσικές επιστήμες, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν δικά τους έργα, να συνδυάσουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις σε άλλα μουσεία και ευρύτερα μουσειακούς χώρους στην περιοχή της Πλάκας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τέσσερις (4) περιόδους:
1η περίοδος: Δευτέρα 17 Ιουνίου έως Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013
2η περίοδος: Τρίτη 25 Ιουνίου έως Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
3η περίοδος: Δευτέρα 1 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013
4η περίοδος: Δευτέρα 8 Ιουλίου έως Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013


Η θεματική του προγράμματος διαφοροποιείται κάθε ημέρα τις δυο πρώτες περιόδους και επαναλαμβάνεται τις δυο επόμενες ώστε να δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν, εάν το επιθυμούν, σε περισσότερες από μία περιόδους.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν είτε σε μία ή περισσότερες περιόδους, είτε σε μια ή περισσότερες ημέρες που εκείνα θα επιλέξουν.

Η οικονομική συμμετοχή για την 1η, 3η & 4η περίοδο είναι 150,00 ευρώ για κάθε παιδί και 130,00 ευρώ για τους συνδρομητές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου & για αδέλφια.
Η οικονομική συμμετοχή για την 2η περίοδο είναι 120,00 ευρώ για κάθε παιδί και 105,00 ευρώ για τους συνδρομητές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου & για αδέλφια.
Η οικονομική συμμετοχή για μία ημέρα είναι 30,00 ευρώ για κάθε παιδί.

Στην τιμή περιλαμβάνεται δεκατιανό & ελαφρύ γεύμα.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 2103312995.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει γίνει από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και υλοποιείται από τους ερμηνευτές του Ε.Π.Μ.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10