Για 2η χρονιά “Ο Μάγος του Οζ” στο θέατρο Ορφέας!

Για 2η χρονιά Ο Μάγος του Οζ έρχεται στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ορφέας και υπόσχεται να ταξιδεψει τα παιδιά σε έναν μαγικό κόσμο παρέα με τη Ντόροθυ και τους φίλους της αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Η θεατρική μεταφορά-σκηνοθεσία του έργου είναι του Χάρη Βορκά και φέτος ο θίασος είναι ανανεωμένος! Στο ρόλο της Ντόροθυ η Τζούλια Σπυροπούλου ενώ τους υπόλοιπους ρόλους του έργου κρατούν οι: Αντρέας Ορφανίδης, Μαργαρίτα Βανδώρου, Νταιάνα Κασιάν, Μένια Μαθιουδάκη, Αστέριος Κρικώνης. Στο ρόλο του Μάγου του Οζ εμφανίζεται ένας…. πραγματικός μάγος, ο μάγος LUIGELO που συναρπάζει με τα μαγικά κόλπα του μικρούς και μεγάλους.


Η Ντόροθυ ζει μαζί με τους θείους της στο Κάνσας. Η ζωή της κυλάει ήρεμα,ώσπου μια μέρα θα βρεθεί ξαφνικά σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό. Η μικρή Ντόροθυ θθα αναζητήσει τρόπο να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι της και θα γνωρίσει νέους φίλους: τον Τενεκεδένιο, ο οποίος δεν έχει καρδιά, το Σκιάχτρο που δεν έχει μυαλό αλλά και το Λιοντάρι που του λείπει η τόλμη. Οι τέσσερις φίλοι μαζί, ενωμένοι, θα βάλουν στόχο να φτάσουν στη σμαραγδένια πολιτεία όπου κατοικεί ο Μάγος του Οζ για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν αυτό που λείπει στον καθένα.

Το έργο είναι μια από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 40 γλώσσες.

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11 και στις 15.00
ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ)
Πανεπιστημίου 38, TΗΛ. 210-3604618, 210-3626832
Email : theatroorfeas@yahoo.gr

Read More

And More