Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.01.2013 | 11:57

"Ο ζωντανός πλανήτης"-Η νέα ψηφιακή παράσταση του Πλανηταρίου

Ο ζωντανός πλανήτης-Η νέα ψηφιακή παράσταση του Πλανηταρίου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πού οφείλεται η αέναη μετατόπιση των τεκτονικών πλακών, η οποία μεταβάλλει σε βάθος χρόνου την επιφάνεια του πλανήτη μας; Πώς προκαλούνται οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις; Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν και επηρεάζουν το γήινο κλίμα και πώς σχετίζονται με το φαινόμενο του θερμοκηπίου;

/
Σε αυτά άλλα και σε πολλά αλλά σχετικά ερωτήματα προσφέρει εμπεριστατωμένα και θεαματικά απαντήσεις η νέα παράσταση του Ψηφιακού Πλανηταρίου με τίτλο «Ο Ζωντανός Πλανήτης».

Απαντήσεις δίνονται επίσης σε ερωτήματα σχετικά με τον βομβαρδισμό του πλανήτη μας από αστεροειδείς και κομήτες, όπως επίσης και με τις ηφαιστειακές εκρήξεις σε άλλους κόσμους του Ηλιακού μας Συστήματος. Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους η Γη μας εξελίχθηκε τόσο διαφορετικά σε σχέση με τους γειτονικούς της πλανήτες Αφροδίτη και Άρη.

Η παράσταση «Ο Ζωντανός Πλανήτης» θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 με τιμή εισιτηρίου 6 Ευρώ για τους ενήλικες και 4 Ευρώ για τα παιδιά.
/

Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, Λ. Συγγρού 387 (είσοδος από Πεντέλης 11), Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210-9469600

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10