Νέες εκδηλώσεις για παιδιά στα Public!

PUBLIC Athens Metro Mall, Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 12.00-16.00/PUBLIC The Mall Athens, Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 18.00-20.00: Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO: Γνωρίστε τον Έμμετ

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Η ΤΑΙΝΙΑ LEGOσε DVD και BLU-RAY™, καθώς και της σειράς παιχνιδιών LEGO με τον ομώνυμο τίτλο, αλλά και του νέου βιντεοπαιχνιδιού “The LEGO, Movie”, τα καταστήματα Public στο Athens Metro Mall και The Mall Athens προσκαλούν του μικρούς τους φίλους να γνωρίσουν από κοντά τον ήρωα της ταινίας, Έμμετ, να παίξουν μαζί του και να βγάλουν υπέροχες φωτογραφίες!
Χιλιάδες τουβλάκια LEGO από τα αγαπημένα παιχνίδια “The LEGO Movie” θα σας περιμένουν για να δημιουργήσετε μοναδικές κατασκευές. Συλλεκτικό Δίπλωμα κατασκευαστή LEGO για όλους τους συμμετέχοντες, πολλές εκπλήξεις και δώρα!
Είσοδος ελεύθερη.

PUBLIC Golden Hall,Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 12.00/Βρετανικό Συμβούλιο: Storytelling event για παιδιά!

Το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) προσκαλεί όλα τα παιδιά σε μια Big Book Hour γεμάτη βιβλία, ιστορίες και αγγλικά! Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα ακούσουν ιστορίες, θα μάθουν και θα παίξουν εξασκώντας τα Αγγλικά τους!
Κάποια ενδεικτικά βιβλία που θα διαβαστούν στα Αγγλικά είναι :

The Very Hungry Caterpillar
Goodnight Gorilla

Είσοδος ελεύθερη.

Read More

And More