Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.01.2011 | 18:30

Πάμε σινεμά; Μαλλιά Κουβάρια!

Πάμε σινεμά; Μαλλιά Κουβάρια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Disney ξαναβρίσκει την χαμένη της αίγλη και παρουσιάζει και πάλι ένα εργο βγαλμένο από τα παλιά. Μια φροντισμένη παραγωγή, που διηγείται τις περιπέτειες της αγαπητής στα παιδιά Ραπουνζέλ η οποία γκρεμισε στην Αμερική από το Box office το μικρομέγαλο Μάγο. Θα εντυπωσιαστείτε από τα χρώματα και από την πλοκή και βεβαια και από το 3D. Πιστευω ότι χαλαρά παιρνει τον τίτλο η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Πάρε το παιδί σου, αγόρι ή κορίτσι (μην σε τρομάζει η λέξη Ραπουνζέλ, η ταινία είναι απολαυστική για όλους) και επισκεφτείτε μαζί το Cinema. Θα το απολαύσετε.

Μια φορά κι έναν καιρό... σε έναν πανύψηλο πύργο, κρυμμένο στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, ζούσε η Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ’ άλλα. Με μοναδική της παρέα τον Πασκάλ, έναν μικρό πράσινο χαμαιλέοντα και μόνη της διασκέδαση να γεμίζει τους τοίχους ολόγυρά της με ζωγραφιές εμπνευσμένες από τα όσα θαυμαστά φανταζόταν ότι κρύβονται εκεί έξω, αλλά ουδέποτε είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει, περίμενε καρτερικά την ημέρα όπου θα συμπλήρωνε το 18 έτος της ηλικίας της, με την ελπίδα να της παρουσιαστεί η ευκαιρία να ξεκινήσει για τη μεγάλη περιπέτεια.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10