ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑΣ: Φλούο, παστέλ, φλοράλ! Οι πιο hot τάσεις της Άνοιξης στις βιτρίνες του TLIFE…

Φέτος η Άνοιξη θέλει χρώμα! Χρώματα φλούο που θα αναδείξουν το ηλιοκαμένο σου κορμί τις πιο ζεστές ημέρες που θα έρθουν. Χρώματα παστέλ που σου αφήνουν μία γλυκιά γεύση όπως ακριβώς και τα Milkshakes το Καλοκαίρι, αλλά και φλοράλ που επιτρέπουν στον fashion χαρακτήρα σου να ξεδιπλώσει τις στιλιστικές του ανησυχίες.

Μπορεί ήδη να έχεις διαβάσει στο TLIFE ποιές είναι οι επικρατέστερες τάσεις της νέας σεζόν αλλά η Σοφία Σούζα δεν μένει μόνο στα λόγια. Βγαίνει στα μαγαζιά και κάνει το όραμά σου να φορέσεις αυτά που επιβάλει η εποχή πραγματικότητα κάνοντας τις πιο οικονομικές προτάσεις.

Πριν βγεις λοιπόν στα μαγαζιά, ρίξε μια ματιά στις “βιτρίνες” του TLIFE…


Παστέλ σορτς, φορέματα, παντελόνια αλλά και τοπ που θα επιτρέψουν στην girlie πλευρά του εαυτού σου να ξεδιπλωθεί. Κάνε έξυπνους συνδυασμούς όπως κίτρινο με φυστικί και θα δεις πόσο κομψό θα βγει το αποτέλεσμα. Για να δεις όλες τις παστέλ επιλογές που έκανε η Σοφία για σένα κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία.


Φλούο χρώματα σε φορέματα, τοπ αλλά και αξεσουάρ που αξίζει να κρατήσεις. Το συγκεκριμένο trend θα σε κάνει αναμφισβήτητα να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος κι αν το συνδυάσεις σωστά τότε το αποτέλεσμα θα είναι absolutely in fashion. Για να δεις όλα τα φλούο κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά κάνε κλικ στη φωτογραφία.


Τόλμησέ το και δεν θα σε διαψεύσει! Το φλοράλ φέτος ζει την αποθέωσή του και οφείλεις έστω να το δοκιμάσεις σε κάποιο κομμάτι στην ντουλάπα σου από τα κομμάτια που βρήκε η Σοφία στην αγορά για σένα. Με ένα κλικ πάνω στην εικόνα θα δεις όλες τις στιλάτες επιλογές.

Read More

And More