Αξεσουάρ από 4 ευρώ, τσάντες από 12 ευρώ, παπούτσια από 16 ευρώ! Τα ανοιξιάτικα ψώνια άρχισαν…

Tα αξεσουάρ, τα παπούτσια και οι τσάντες είναι τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να δώσεις προσοχή στο ντύσιμό σου ώστε να παραμένει πάντα φρέσκο και πρωτότυπο. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αυτό που διαβάζεις αλλά πόσα μαύρα διαφορετικού στιλ παντελόνια να βρεις και πόσα λεφτά να ξοδέψεις ώστε κάθε φορά που βγαίνεις να φοράς κάτι καινούριο;

Θα μοιραστώ μαζί σου ένα μυστικό που μέχρι σήμερα αγνοούσα και όταν το προσάρμοσα στη ζωή μου όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ! Ένα ζευγάρι ψηλά ankle boots μεταμορφώνουν το σύνολο που την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να φορούσες με γόβες ή πέδιλα. Την ίδια δύναμη έχουν και τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια δίνει λάμψη στο πρόσωπό σου ενώ δύο – τρία βραχιόλια μπορεί να δώσουν άλλον χαρακτήρα και να κάνουν ένα casual ντύσιμο πιο εντυπωσιακό. Φυσικά δεν θα παραλείψω να αναφέρω πως μία τσάντα clutch αμέσως μεταμορφώνει το πρωινό σου look σε βραδινό!

Με αυτήν τη λογική λοιπόν και με το μυαλό σε οικονομικές επιλογές η Σοφία Σούζα σου προτείνει τα πιο μοδάτα αξεσουάρ της αγοράς ώστε να μην σταματήσεις λεπτό να ανανεώνεσαι!


Ένα κομψό μαντήλι, ένα funky βραχιόλι ή κολιέ σε έντονο χρώμα αμέσως θα δώσει χρώμα στο ντύσιμό σου. Κάνε έναν κομψό συνδυασμό με τζιν κι ένα άσπρο top συνδυάζοντας τα μοδάτα αξεσουάρ σου και θα δεις αμέσως πως το σύνολό σου θα μεταμορφωθεί. Για να δεις τα πολύ στιλάτα αξεσουάρ και τις τιμές τους κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία.


Μία πρωινή τσάντα με έντονα χρώματα ή σχέδια θα δώσει μία χαρούμενη πινελιά στη μέρα σου. Ενώ για το βράδυ ένα κομψό clutch πάλι με χρώμα θα φωτίσει ακόμη και ένα total black σύνολο. Για να δεις τις τσάντες που επέλεξε η Σοφία για εσένα κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία.


Αν υπάρχει αξεσουάρ “κλειδί” στο ντύσιμο είναι τα παπούτσια. Δώσε τη σημασία που απαιτείται και θα δεις πως το σύνολό σου θα μοιάζει με καινούριο κάθε φορά. Τα παπούτσια είναι το βασικό αξεσουάρ που μεταμορφώνει όχι μόνο τα ρούχα αλλά και το σώμα οπότε επένδυσε σε ένα στιλάτο ζευγάρι. Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές.

Read More

And More