Eίσαι καλεσμένη σε γάμο; Τι θα φορέσεις; Η fashion editor σε βοηθάει να αποφασίσεις…

Σήμερα γάμος γίνεται λέει το τραγούδι κι αν δεν είσαι της τελευταίας στιγμής που σε αυτήν τη περίπτωση φοράς ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου, η fashion editor Σοφία Σούζα σου δίνει τις καλύτερες επιλογές ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Είσαι κορίτσι που του αρέσει να επιλέγει κομψά φορέματα σε τέτεοιες περιστάσεις; Η Σοφία σου προτείνει κομμάτια σε πολλά διαφορετικά στιλ και χρώματα ώστε να επιλέξεις.
Προτιμάς τα παντελόνια; Κανένα πρόβλημα αφού η φετινή χρονιά θέλει τις παντελόνες να παίρνουν δυναμικά τη θέση που τους αντιστοιχεί στην κατηγορία “καλό ντύσιμο” και σε δικαιώνει.
Αγαπάς με πάθος τις φούστες αφού είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορείς να επιλέξεις; Τότε σαφέστατα η αγορά είναι γεμάτη με την αγάπη σου κι εσύ μπορείς πανεύκολα να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Η Σοφία που εκτός από το στιλ και τη μόδα θέλει να προσέχεις και την τσέπη σου βγήκε κι αυτή την εβδομάδα στα μαγαζιά, έκανε έρευνα και σου βρήκε ό,τι πιο μοδάτο.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Είσαι κορίτσι και σου αρέσει να το δείχνεις; Τότε σίγουρα δεν χάνεις την ευκαιρία να φοράς τα αγαπημένα σου φορεματάκια ώστε να αναδεικνύεις τη θηλυκή σου φύση. Φορέματα στενά, μακριά, κοντά… όποια κι αν είναι η επιλογή σου μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις στην αγορά. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις τους μικρούς θησαυρούς.


Τι φούστα σου αρέσει; Μακριά; Κοντή; Επέλεξε αυτή που θα κολακέψει το σώμα σου, θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία χωρίς ούτε στιγμή να σε οδηγήσει σε στιλιστικές υπερβολές. Η Σοφία επιλέγει κομψά κομμάτια, σου τα συνδυάζει με αξεσουάρ που δίνουν χρώμα και στιλ κι εσύ δεν έχεις από το να κάνεις “κλικ” στη φωτογραφία.


Παντελόνια κομψά σε βαθιές αποχρώσεις που θα σε κάνουν να είσαι άνετη, κομψή και πάνω από όλα σύμφωνη με την τελευταία λέξη της μόδας. Η Σοφία σου προτείνει μπλούζες για να τα συνδυάσεις σωστά ενώ σου δίνει αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο σου. Κάνε “κλιꔨστη φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές.

Read More

And More