Ψηλά τακούνια, flats ή πλατφόρμες; Τα πιο hot παπούτσια της αγοράς είναι εδώ…

Σανδάλια, μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες για την καθημερινότητα, για την άνεσή σου χωρίς καμία έκπτωση στο στιλ σου. Πλατφόρμες για την πόλη αλλά και για τη νύχτα. Ψηλά τακούνια για να ανεβάσεις την αδρεναλίνη, να νιώσεις σέξι! Η αγορά είναι γεμάτη από παπούτσια. Σειρήνες που σε προκαλούν. Κι εσύ, πρέπει να κάνεις ένα σοβαρό meeting με τον εαυτό σου, να καταλήξεις στο στιλ που θέλεις να υιοθετήσεις για φέτος, να τσεκάρεις το μπάτζετ σου και μετά να βγεις στα μαγαζιά.

Πριν το κάνεις ρίξε μια ματιά για το τι σε περιμένει εκεί έξω και προετοιμάσου. Θα ντυθείς bohemian ή θα προτιμήσεις πιο girly attitude; Θα προτιμήσεις τα flats ή τα ψηλοτάκουνα. Εκεί έξω υπάρχουν τα πάντα κι εσύ πρέπει να καταλήξεις σε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE βγήκε στα μαγαζιά. Σου συγκέντρωσε πολλές επιλογές ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα πριν βγεις για ψώνια…

Κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες!


Σαφέστατα τα φλατ παπούτσια έχουν την τιμητική τους αφού και σε διευκολύνουν μέσα στην πόλη αλλά και σου δίνουν στιλ στις εξορμήσεις σου κοντά στη θάλασσα. Μπαλαρίνες, σανδάλια αλλά και εσπαντρίγιες είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που έχεις. Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Φέτος τα τακούνια είναι πολύ ψηλά και σου συστήνω να τα δοκιμάσεις αφού το σώμα και πιο συγκεκριμένα τα πόδια σου θα αναδειχθούν. Παίξε με το χρώμα και ναι τα mules είναι μέσα στις στιλάτες επιλογές. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τα κομψά ψηλοτάκουνα.


Οι πλατφόρμες μπορεί να μην είναι οι αγαπημένες των αντρών είναι όμως οι αγαπημένες των κοριτσιών. Γιατί είναι τα πιο πρακτικά και ευκολοφόρετα παπούτσια της σεζόν. Δες τα πιο στιλάτα ζευγάρια με ένα “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More