Πάσχα στο χωριό, στην πόλη ή σε νησί; Ετοιμάζουμε την πασχαλινή σου βαλίτσα!

Λίγες μόνο ημέρες μας έχουν απομείνει για τις ημέρες του Πάσχα και πολλές θα είναι αυτές που θα κλείσουν την πόρτα του σπιτιού τους και θα βρεθούν πιο κοντά στη φύση. Τι να φορέσεις λοιπόν άμα βρεθείς κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό; Η Σοφία Σούζα σου ετοιμάζει τη βαλίτσα για τις φετινές πασχαλινές σου εξορμήσεις ενώ εσένα που θα μείνεις στην πόλη, σου δίνει επιλογές ώστε να μεταμορφώσεις το στιλ σου και να νιώσεις πως βρίσκεσαι κι εσύ διακοπές.

Για να δεις όλες τις επιλογές ανάλογα με το μέρος που θα βρεθείς κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.
Aν μείνεις στην πόλη δεν έχεις ούτε να στεναχωρηθείς ούτε και να απογοητευθείς που δεν θα αλλάξεις τον αέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και απόλαυσε τις ημέρες ξεκούρασης με βόλτες κοντά στη θάλασσα, να δεις φίλους, να φας έξω και να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε πράγματα που θα σου δώσουν προσωπική ευχαρίστηση. Αν δεν εγκαταλείψεις το σπίτι σου λοιπόν επέλεξε ρούχα “πόλης”, δηλαδή κομψά χρώματα συνδυασμένα με αρμονία μεταξύ τους που θα δώσουν έναν πιο ανοιξιάτικο αέρα.


Aν είσαι από τα τυχερά κορίτσια που θα μπούνε στο πλοίο και θα αποδράσουν σε κάποιο νησί τότε απόλαυσε αυτές τις ημέρες κοντά στη θάλασσα με casual chic σύνολα που θέλουν κομψά παντελόνια, έξυπνα t-shirt και παπούτσια πλατφόρμες.


Αν για εσένα Πάσχα σημαίνει επιστροφή στη φύση τότε σίγουρα η βουκολική διάθεσή σου πρέπει να συμβαδίζει με το στιλ σου. Οτιδήποτε φανταχτερό στο βουνό φαίνεται αστείο και “εκτός τόπου” οπότε άφησε πίσω σου τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα φορέματα αλλά και τις τσάνες φακέλους. Στο βουνό προτείνω ρούχα casual, άνετα που θα σου επιτρέψουν να κινείσαι άνετα χωρίς όμως να χάνεις το στιλ σου.

Read More

And More