At the top… T-shirts, πουλόβερ και πουκάμισα! Ό, τι πιο μοδάτο από την αγορά στο TLIFE!

Το σωστό top λειτουργεί σαν το μαγικό ραβδάκι του styling. Mπορεί αυτόματα να μεταμορφώσει όλο σου το στιλ αφού κάνει το τζιν σου από casual βραδινό και την φούστα σου από επίσημη κατάλληλη για μια πρωινή βόλτα.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα τρία βασικότερα και πιο δημοφιλή tops: πουκάμισα, πουλόβερ και t-shirts! Δες, επέλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία για να δεις κι άλλες προτάσεις…


Τα πουκάμισα μπορεί να είναι από μία πολύ κομψή επιλογή μέχρι και ένα κομμάτι απόλυτα casual. Επέλεξε το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα και φόρεσέ το αφού εκτός από κομψή θα είσαι και μοδάτη. Φέτος τα επικρατέστερα στιλ είναι τα εμπριμέ, τα τζιν αλλά και τα μεταξωτά με έντονο αέρα από τα ’40s.


Χειμώνας χωρίς ζεστά ρούχα δεν γίνεται. Φέτος, τo πουλόβερ φοριέται παντού και δεν είναι λίγοι οι οίκοι που το χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν στιλ με έντονες αντιθέσεις -όπως ο Givenchy. Φόρεσε ένα πλεκτό τοπ σε έντονο χρώμα σε συνδυασμό με μία ψηλόμεση φούστα και έχεις κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εύκολα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια.


Αθάνατα, αγαπημένα t-shirts. Παντού και πάντα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα σε διευκολύνουν, θα σου λύσουν τα χέρια και όλα τα στιλιστικά προβλήματα (πάντα με επιτυχία). Φυσικά φοριούνται και τον Χειμώνα -πλέον. Ένα t-shirt ένα γκρί τζιν σε συνδυασμό με λεοπάρ μποτάκια και η εμφάνιση σε ένα baraki σίγουρα θα μαγνητίσει.

Read More

And More