Smart Buys! Οι πιο μοδάτοι συνδυασμοί στις πιο οικονομικές τιμές…

To να είσαι ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας πολλές φορές προκαλεί άγχος κι ανασφάλεια αφού όλα τα editorials που μπορεί κατά καιρούς να πέσει το μάτι σου επάνω, σε κάνουν να πιστεύεις πως χρειάζεσαι το λιγότερο μια μικρή περιουσία για να ντυθείς.

Αυτή δυστυχώς είναι μια λανθασμένη εντύπωση αφού τα editorials το κάνουν για να σε κάνουν να φανταστείς, να ταξιδέψεις και να δεις μια πιο ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη διάσταση της μόδας. Ενώ σχεδόν όλες μας (είναι μάλλον πολύ λίγες αυτές που δεν το κάνουν) ψωνίζουν τα περισσότερα από τα ρούχα τους από μαγαζιά που σου δίνουν την ευκαιρία και μοδάτη να είσαι και να το κάνεις αυτό, με λίγα χρήματα. Τα ρούχα έχουν απενεχοποιηθεί κι αν αυτό δεν το πολυπιστεύεις να μοιραστώ μαζί σου πως ακόμη και μεγάλες fashion editors, στιλίστριες και υπεύθυνες μόδας έχουν μοιραστεί σε συνεντεύξεις τους πως έχουν ρούχα Zara, Topshop κι άλλων όμοιων καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν έχοντας στο μυαλό πως έχεις ενημερωθεί για το τι προτείνουν οι οίκοι και το ποια είναι τα trends για την χειμερινή σεζόν, η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά τα βρήκε σε πιο οικονομικές τιμές και σου κάνει τους πιο μοδάτους συνδυασμούς. Έτσι ώστε να πάρεις ιδέες για το πως να τα φορέσεις αλλά και να πειστείς πως το να ντυθείς έξυπνα δεν προϋποθέτει τη σπατάλη ενός μικρού θησαυρού αφού μια αγορά θεωρείται έξυπνη όταν αυτόματα ανανεώνεσαι χωρίς να ξοδεύεις πολλά.

Ένα look, μια τάση… plus δύο εναλλακτικές!


Μαντήλι Αχιλλέας Accessories: 15.90€
Καπέλο Αχιλλέας Accessories: 22.60€
Πουκάμισο Gap: 49.95€
Ζιπ-κιλότ RIP London Shop Ερμού 112Α
Γόβες Jessica Simpson Haralas:79.00€
Τσάντα NAK: 150.00€

Styling tips

Τα πουκάμισα με φιόγκους δίνουν ένα σοφιστικέ αέρα στο ντύσιμό σου και ναι μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα από τζιν έως φούστες. Μείνε στο ίδιο retro ύφος κρατώντας μία ανάλογη τσάντα ή τσαντάκι.


Κάλτσες Calzedonia: 12.90€
Φόρεμα Gap: 49.95€
Παπούτσια Benetton
Κάπα Fullah Sugah: 57.50€
Τσάντα Αχιλλέας Accessories: 33.90€

Styling tips

Οι κάπες είναι οι αγαπημένες μας για φέτος γιατί εκτός από εναλλακτική λύση σε πανωφόρι έχει κάτι παραμυθένιο. Δίαλεξε μία μονόχρωμη για κάθε μέρα σε έντονο (πράσινο) χρώμα ή μία με prints που θα ολοκληρώσει τα total black night σύνολά σου.Τα δετά suede μποτίνια είναι η καλύτερη λύση για να ολοκληρώσεις τα πρωινά look σου άνετα.


Τσάντα NAK: 150.00€
Ζακέτα H&M: 69.95€
Γόβες Steve Madden NAK: 129.00€
Μπλούζα Gap: 44.95€
Παντελόνι Designers Remix Shop Ερμού 112Α

Styling tips

Φέτος αντί για σακάκι πάνω από τα ψηλόμεσα παντελόνια προτείνουμε ζακέτα. Ενα κλασικό γκρι ή μαύρο χρώμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε βραδινή σου εμφάνιση και θα δείξουν τέλεια σε συνδυασμό με τα μονόχρωμα μπορντό ή πράσινα παντελόνια.


Ολόσωμη φόρμα Fullah Sugah: 44.90€
Καπέλο Monsoon: 43.00€
Σάλι Malboro: 77.00€


Styling tips

Ολόσωμη φόρμα πρωί βράδυ. Σε χρώματα της γης όπως πράσινα καφέ που θα συνδυάσεις με χοντρές εσάρπες και καπέλα για πρωί ή σε αυστηρά μαύρο χρώμα που όμως θα το αναδείξεις με πολλλά χρυσά κοσμήματα, για το βράδυ.


Φούστα Zara: 49.95€
Παπούτσια Benetton
Πουλόβερ Monsoon: 78.00€
Σκούφος Iso: 33.00€
Γάντια H&M: 07.95€

Styling tips
Η φούστα φέτος είναι μακριά και αέρινη. Μπορείς να τη βάλεις όλη μέρα αρκεί να τη συνδυάσεις με σκουφάκι και πουλόβερ για να γίνει πιο grunge chic ντύσιμο.Το βράδυ ένα ζευγάρι sexy booties και ένα θηλυκό τοπ είναι αρκετά.


Μπλούζα Zara: 49.95€
Παντελόνι Fullah Sugah: 44.90€
Τσάντα Fullah Sugah: 22.50€
Μπότες Café Noir Haralas

Styling tips
Τα 70s φέτος έχουν την τιμητική τους είτε στην lux εκδοχή τους είτε στη πιο boem.
Διάλεξε παντελόνια από βελούδο και βάλε έντονο βαθύ χρώμα στις μπότες σου. Το top σου πρέπει να είναι στο ίδιο στιλ οπότε ένα άερινο snake print είναι ότι πρέπει.


Γάντια Blanco:19.99€
Κάπα Monsoon: 186.00€
Μπερές Αχιλλέας Accessories: 16.50€
Τζίν Sprider Stores: 29.90 €

Styling tips
Άλλαξε τον τρόπο που φοράς το αγαπημένο σου τζιν. Ένα ωραίο πανοφώρι σε ανοιχτό χρώμα αλλά και chic λεπτομέρειες όπως καπέλο ή δερμάτινα γάντια θα ανανεώσουν την εικόνα του και θα το φοράς πιο συχνά.

Φωτογράφος: Βασταρδής Γιάννης
Επιμέλεια: Σούζα Σοφία
Make-up Πυρπύλης Γρηγόρης
Συνεργασία: Ανδρούτσου Τούλα
Μοντέλο: Βανέσσα Μαρκοπούλου «We Models»
Βοηθός φωτογράφου Κεδράς Χρήστος

Read More

And More