Κοσμήματα, clutch, ψηλά τακούνια! Τα στολίδια του ντυσίματος που θα κάνουν upgrade στο στιλ σου

Δεν αρκεί ένας σωστός συνδυασμός ώστε να καταφέρεις να έχεις ένα μοδάτο αποτέλεσμα σε μια βραδινή σου έξοδο. Τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και πολλές φορές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κι ως παντοδύναμα αφού μπορούν να αναβαθμίσουν ή ακόμη και να καταστρέψουν ένα look.

Τρεις είναι οι βασικότερες κατηγορίες στα αξεσουάρ: τα κοσμήματα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και οι τσάντες clutch. Αν τις προσέξεις και κάνεις σωστές κι έξυπνες αγορές έχουν την δύναμη να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και να σε κάνουν κάθε φορά να μοιάζεις σαν να φοράς καινούρια ρούχα! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για περιττά έξοδα και σπατάλες αφού με πολύ λίγα, και έξυπνα ψώνια, το στιλ σου θα μετατραπεί εύκολα σε εορταστικό.

Η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE, βγήκε στα μαγαζιά και διάλεξε τα πιο στιλάτα αξεσουάρ ώστε πριν κλείσεις την πόρτα του σπιτιού σου και βγεις στα μαγαζιά να ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες μην ξεχάσεις να ‘κλικάρεις’ πάνω στην φωτογραφία.

Ένα κόσμημα αρκεί για να ανανεώσεις γρήγορα και εύκολα την γκαρνταρόμπα σου και να δώσεις άλλον αέρα σε ήδη υπάρχοντα σύνολα. Φέτος τα στιλ στα κοσμήματα είναι πολλά και μπορείς να φορέσεις ακόμη και τα πιο επιβλητικά με τα καθημερινά σου σύνολα.

Πρότιμησε τα funky κοσμήματα σε πιο έντονα χρώματα και στόλισε ένα πιο casual look ακόμη και το πρωί στη δουλειά. Ενώ η απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις φέτος είναι η χρυσή. Χρυσά σκουλαρίκια, ζώνες και κολιέ θα δώσουν έναν πιο glam αέρα που ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές θα σε κάνουν να νιώθεις πολύ ωραία.



Δερμάτινα, σουέντ, μπαρόκ, με φτερά, με animal print… Ό, τι στιλ κι αν επιλέξεις να έχει το clutch σου, σαφέστατα κάνει upgrade ακόμη και το πιο απλό σου σύνολο. Το clutch είναι μια βραδινή επλογή, πολύ κομψή που επάξια αντικαθιστά τα κοσμήματα στο χέρι σου.


Είναι περιττό να αναφερθεί πόσο πολύ ένα ψηλό παπούτσι αλλάζει το ύφος ενός ολόκληρου ντυσίματος. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και θυμήσου πως τα ψηλά λεπτά πέδιλα και παπούτσια κολακεύουν το σώμα.
Είναι σαφώς μια καλή επένδυση στην περίπτωση που δεν μπορείς να ψωνίσεις πολύ φέτος. Μπορούν αμέσως να αλλάξουν το ρούχο σου, αλλά και τη διάθεσή σου.

Read More

And More