ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ TLIFE: Έξυπνες αγορές με 20, 30 και 40 ευρώ!

Η οικονομική κρίση έχει ψαλιδίσει το budget που διέθετε η κάθε γυναίκα για ψώνια. Όμως, η αγορά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα κι έτσι μπορείς να βγεις για ψώνια χωρίς να υποστείς οικονομικό πλήγμα.

Σε όποια γυναικοπαρέα κι αν καθίσεις oι συζητήσεις που θα ακούσεις πάνω κάτω είναι συγκεκριμένες. Μπορεί ανάλογα με την ηλικία να υπάρχουν κάποιες διαφορές όταν η κουβέντα έρχεται στα προσωπικά της καθεμίας από εμάς αφού αλλάζουν τα δεδομένα πχ. παντρεμένες -ανύπαντρες. Όταν όμως το θέμα φτάνει σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και αγορές τότε τα δεσμά της ηλικίας, της εθνικότητας, του ακαδημαϊκού background ακόμη και της γλώσσας καταρρίπτονται. Οι γυναίκες αγαπάμε τις αγορές και η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE, το γνωρίζει πολύ καλά και βγήκε για ακόμη μία φορά στα μαγαζιά για να σου βρει ό, τι πιο στιλάτο.

Το μόνο κριτήριο ήταν η οικονομία και οι επιλογές που σου δίνει το TLIFE είναι πιο χαμηλές κι από 50 ευρώ. Ψώνισε λοιπόν με 20, 30 και 40 ευρώ ρούχα αλλά και πολλά μοδάτα αξεσουάρ. Κλίκαρε την φωτογραφία του budget σου και δες όλες τις επιλογές.


Με 20 μόλις ευρώ μπορείς να ντυθείς και μάλιστα με την τελευταία λέξη της μόδας. Φούστες ριγέ, prints, στιλάτα αξεσουάρ ακόμη και κόκκινο παντελόνι μπορείς να βρεις και αυτόματα να ξεχωρίζεις και να νιώθεις την ανανεώση που φέρνουν τα νέα κομμάτια στην ντουλάπα σου.


Αν μπορείς να διαθέσεις 30 ευρώ τότε αντί για παντελόνι μπορείς να πάρεις φούστα δερμάτινη, σακάκι, μοδάτα ankle boots, ακόμη και δερμάτινες μπότες. Τα πολλά έξοδα είναι περιττά όταν πρόκειται για κομμάτια που κάθε χρόνο η μόδα τα διαμορφώνει αλλιώς. Κάνε έξυπνες αγορές και δεν θα βγεις χαμένη ούτε οικονομικά αλλά ούτε σε ό, τι αφορά στη μόδα.


Κι αν νομίζεις πως μόνο τα εφήμερα trends βρίσκεις σε οικονομικές τιμές με 40 ευρώ βρίσκεις μεγάλη ποικιλία σε καμπαρντίνες, pencil φούστες αλλά κι ό, τι προϋποθέτει μία γυναικεία ντουλάπα. Το θέμα λοιπόν είναι απλά να κινηθείς έξυπνα και να μπεις στα κατάλληλα καταστήματα.

Read More

And More