Girly, Sexy, Chic! Ντύσου οικονομικά ανάλογα με το στιλ σου!

H καθεμία από μας είναι μοναδική και να το θυμάσαι πάντα αυτό όταν σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου πως άλλη σαν εσένα δεν θα βρεις! Αυτή η μοναδικότητα όμως σταματάει όταν η συζήτηση φτάνει στα ρούχα αφού είναι ένα από τα πράγματα που αγαπάμε όλα τα κορίτσια και σπαταλάμε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα ώστε να ντυθούμε ανάλογα με το στιλ μας.

Η Σοφία Σούζα λοιπόν χωρίζει το στιλ σε τρεις βασικές κατηγορίες Girly, Sexy, Chic, ερευνά την αγορά και σου δίνει τις πιο οικονομικές επιλογές. Επέλεξε το στιλ που σου ταιριάζει και κάνε κλικ επάνω στην φωτογραφία!


Girly: Είναι το στιλ για τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν πάντα κορίτσια μέσα από το ντύσιμό τους. Ανάλαφρες, δροσερές επιλογές και γλυκές αποχρώσεις. Η Σοφία Σούζα σου διαλέγει γάντια, φορέματα και ζακετάκια από 3.75 ευρώ ώστε να ανανεώσεις οικονομικά την ντουλάπα σου.


Όλες κρύβουμε μέσα μας μία σαγηνευτική πλευρά που μπορεί πολύ εύκολα να εξωτερικευτεί με εντυπωσιακά παπούτσια, φορέματα αλλά και γούνινα πανωφόρια. Οι επιλογές πολλές και εσύ δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να τις δεις αφού ξεκινούν από 6.75 ευρώ.


Chic επιλογές υπάρχουν πολλές αφού πρόκειται για κομμάτια κλασικά σε διαχρονικά κοψίματα που αν τα αγοράσεις θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό. Αν το στιλ σου είναι αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει αφού μπορείς να το υιοθετήσεις με ρούχα και αξεσουάρ από 8.00 ευρώ.

Read More

And More