Στο TLIFE σήμερα το shopping ξεκινά από τα 10 ευρώ!

Αλλαγή σεζόν, αλλαγή γκαρνταρόμπας…

Το TLIFE επιλέγει τα τρία πιο βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου και σου δείχνει όλα όσα βρήκε στα μαγαζιά η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα. Επέλεξε τα πιο μοδάτα αλλά και τα πιο οικονομικά γιατί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις γυναικείες ανάγκες μας μεν, δεν επιτρέπονται σπατάλες δε. Ευτυχώς που το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά έξυπνων κινήσεων και συνδυασμών.

Το παντελόνι, η φούστα και το φόρεμα αν το καλοσκεφθείς θα δεις πως είναι ο κορμός του ντυσίματός σου αφού λειτουργούν ως βάση και επιτρέπουν στα τοπ και στα αξεσουάρ να δώσουν τον χαρακτήρα που εσύ θέλεις. Σε αυτά επικεντρώσαμε λοιπόν σήμερα!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία ώστε να δεις όλες τις επιλογές και σωστά ενημερωμένη πια να βγεις στα μαγαζιά!


To φόρεμα είναι ίσως ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της ντουλάπας σου! Επέλεξε ένα σε παστέλ χρώμα για να αναδείξεις το κορίτσι που κρύβεις μέσα σου ή κάποιο με έντονες tribal λεπτομέρειες. Σημείωσε πως τον χαρακτήρα του φορέματος τον καθορίζει συνήθως ο τρόπος που το φοράς και οι συνδυασμοί που κάνεις οπότε παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια και δεν θα βγεις χαμένη.


Η φούστα δεν είναι μόνο για τις καλλίγραμμες! Κάνε σωστή επιλογή ανάλογα με το σωματότυπό σου και θα δεις πόσο εύκολα η θηλυκή σου πλευρά θα αναδειχθεί. Σημείωσε πως μία κομψή φούστα σε Α γραμμή μέχρι το γόνατο ή τη μέση της γάμπας κι ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή γόβες θα είναι σωτήρια επιλογή για εσένα με ατέλειες.


Τα παντελόνια με έντονο χρώμα, tribal σχέδια αλλά και οι παντελόνες φέτος έχουν την τιμητική τους. Κάνε έξυπνους συνδυασμούς και αναμφισβήτητα το στιλ σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μη διστάσεις να τολμήσεις το χρώμα, μην μείνεις σταθερή στην ασφαλή επιλογή του μαύρου. Είναι Άνοιξη!

Read More

And More