SMART BUYS: Τα πιο hot items του καλοκαιριού από 20 έως 50 ευρώ!

Κάθε εποχή που αλλάζει φέρνει μαζί της καινούρια πράγματα και ο χώρος της μόδας προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό για όλα τα φρέσκα και γεμάτα χρώμα ρούχα και αξεσουάρ που θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Ανανέωση λοιπόν και φυσικά εκτός από τις απαραίτητες διατροφικές προσθαφαιρέσεις θέλεις να κάνεις έξυπνες και οικονομικές αγορές αφού δύο – τρία φρέσκα κομμάτια στην ντουλάπα σου μπορούν να σου δημιουργήσουν την αίσθηση πως όλα είναι καινούρια στη ζωή.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει έξυπνες αγορές γεμάτες στιλ σου συγκέντρωσε τα πιο in fashion κομμάτια από 20 εώς 50 ευρώ! Γιατί το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Aν το budget σου δεν είναι υψηλό δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, υπάρχουν κομμάτια όπως φούστες, μαγιό ακόμη και φορέματα που με μόνο 20 ευρώ θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Η αγορά έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες όλων. Για να δεις τις οικονομικές επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Με μόλις 10 ευρώ παραπάνω μπορείς να αποκτήσεις κομψές εσπαντρίγες, φλοράλ μαγιό αλλά κι όλα τα trends σε πολύ οικονομικότερες επιλογές. Για να δεις λοιπόν τα καλούδια με μόλις 30 ευρώ κάνε “κλικ” επάνω στην φωτογραφία.


Αν θέλεις να διαθέσεις 50 ευρώ τότε οι επιλογές σου γίνονται περισσότερες με maxi φούστες, funky κολιέ και ψάθινα τσαντάκια που θα σου χαρίσον πολύ στιλ. Για να δεις τις επιλογές των 50 ευρώ κάνε “κλικ”επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More