ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σορτσάκια, φούστες και φορέματα που θα τον τρελάνουν…

Είναι κρυφή άλλοτε και φανερή επιθυμία όλων μας να είμαστε sexy! Είναι αυτή η πινελιά που κάνει ένα απλό ντύσιμο… ερωτικό. Αυτό το κάτι που σε μεταμορφώνει σε μοιραίο θηλυκό. Η εποχή το επιτρέπει αφού το σώμα μαυρίζει, τα καλσόν μπαίνουν στην ντουλάπα και τα μήκη κονταίνουν… πολλές φορές ανησυχητικά.

Η fashion editor, Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά επιλέγοντας τρία βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας: το φόρεμα, τη φούστα και τα σορτσάκια με μοναδικό κριτήριο στο μυαλό να είσαι sexy.

Κάνε “κλικ” επάνω στις φωτό για να δεις όλες τις προτάσεις μόδας.


Ένα sexy φόρεμα δεν είναι μόνο το κομμάτι που θα ξετρελάνει τα αγόρια είναι και το πιο ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση με απόλυτη επιτυχία όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ανοίγεις την ντουλάπα, βγάζεις το φόρεμά σου έξω και είσαι ντυμένη με δύο κινήσεις. Για να δεις τα sexy φορέματα που βρήκε η Σοφία, αλλά και πως να τα συνδυάσεις κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Η φούστα, όπως θα έχεις δει και στις ταινίες ξετρελάνει το μυαλό των αγοριών και οφείλω να παραδεχτώ πως όσο πιο στενές τόσο πιο καλές! Η Σοφία επέλεξε φούστες σε πολλά στιλ και σου τις συνδυάζει με σκοπό να έχεις έτοιμα τα σύνολα της “ερωτικής κατάκτησης”. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Είναι σαν να το περιμένουν πως και πως το καλοκαίρι τα αγόρια αφού ξέρουν πως τα καυτά σορτς θα τους πάρουν τα μυαλά. Και τι καλύτερο από ένα τζιν σορτσάκι που θα σε ακολουθήσει ακόμα και στη θάλασσα. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις προτάσεις.

Read More

And More