Shoes Shoes Shoes! Τα πιο hot παπούτσια της αγοράς από 10 έως 150 ευρώ…

Οι εποχές είναι δύσκολες. Σαφές. Η γυναικεία ανάγκη για styling και η επιθυμία για shopping παραμένει. Επίσης σαφές. Τι κάνουμε λοιπόν; Ψωνίζουμε έξυπνα. Όταν το budget μας δεν μας επιτρέπει υπερβολές αλλάζουμε πορεία πλεύσης και ψάχνουμε αγορές που συνδυάζουν τα πάντα… Λογικές τιμές και μοντέρνο ύφος!

Η Σοφία Σούζα αυτήν την εβδομάδα λοιπόν βγήκε στα μαγαζιά -κάτι που γνωρίζει καλά- για να “ανακαλύψει” παπούτσια. Πλατφόρμες, flat, ψηλοτάκουνα, εσπαντρίγιες, πέδιλα από 50 έως 150 ευρώ. Όλα τα παπούτσια της καλοκαιρινής σεζόν στις πιο οικονομικές τιμές.

Γιατί λατρεύουμε τα παπούτσια! Είναι φετίχ! Είναι έρωτας! Γιατί δεν είναι μόνο ένα απαραίτητο αξεσουάρ στη ζωή μας, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αναδείξει ακόμη και να αναβαθμίσει το ντύσιμό μας.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από το να βρίσκεις στιλάτα πράγματα σε απόλυτα οικονομικές τιμές και σε καλή ποιότητα. Μπορώ να πω ότι η χαρά είναι η ίδια με εκείνη όταν βρίσκεις δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όλα τα σχέδια της εποχής μπορείς να τα βρεις με λιγότερο από 50 ευρώ και να αναδείξεις όχι μόνο τις γνώσεις σου στη μόδα αλλά και στο smart styling. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία να δεις τι ξετρύπωσε η Σοφία.

/
Με λιγότερο από 100 ευρώ μπορείς να βρεις σχέδια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα κομψά ζευγάρια μεγάλων οίκων. Ψηλά τακούνια, πλατφόρμες, έντονα, παστέλ και γήινα χρώματα που σε διαβεβαιώ πως θα φορέσεις ξανά και ξανά. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

/
Αν μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω η Σοφία σου βρίσκει παπούτσια σε όλα τα μοδάτα σχέδια με ιδιαίτερα sexy κοψίματα και τακούνια που φτάνουν τα 150 ευρώ. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις “κλικ” επάνω στην φωτογραφία και να δεις όλες τις επιλογές.

Read More

And More