JEANS! Σορτσάκι, παντελόνι, πουκάμισο… Τα πιο hot κομμάτια της αγοράς και πως να τα συνδυάσεις!

Αν υπάρχει ένα μοναδικό κομμάτι στην ντουλάπα σου που πάντα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση αυτό είναι το jean! Jean παντελόνι και σορτσάκι είναι τα πλέον δεδομένα ενώ το jean πουκάμισο ήρθε και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη.
Είναι η πιο εύκολη επιλογή με σπάνιες πιθανότητες αποτυχημένου styling. Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις για τον χειμώνα; Που μπορείς να βρεις το τζιν σορτσάκι που θα κολακεύει το σώμα σου; Πως μπορείς να συνδυάσεις τις jean επιλογές σου; Η fashion editor Σοφία Σούζα βγήκε για ακόμη μία εβδομάδα στα μαγαζιά και ξετρύπωσε τα πιο στιλάτα κομμάτια σε τιμές που ευχαριστούν όλα τα πορτοφόλια.

Σημείωσε πως ένα καλό jean θα κάνει σίγουρα απόσβεση στα χρήματά σου οπότε επένδυσε σε αυτό και κράτησέ το για πολλά πολλά χρόνια.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Τα jean παντελόνια φέτος επιστρέφουν στο κλασικό μπλε. Αγκαλιάζουν τους γλουτούς σου, σταματάνε στα κόκαλα της λεκάνης ενώ τα πατζάκια ανοίγουν κάνοντας αναφορές στη δεκαετία του ’70. Οι επιλογές στην αγορά πολλές ενώ τα κλασικά γήινα χρώματα θα σε βοηθήσουν να το αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα χαμηλόμεσα αφού είναι τελείως off και κάνε σωστή έρευνα jean κάνοντας “κλικ” στη φωτογραφία.


To jean πουκάμισο το αγαπώ και πιστεύω το ίδιο νιώθεις κι εσύ. Είναι τόσο δυνατό χαρτί που με το που το βάλεις επάνω σου δίνει αυτόματα extra πόντους στο styling. Φέτος το χειμώνα παραμένει στην επικαιρότητα και συνδυάζεται άψογα με μακριές ασύμμετρες φούστες και ρετρό αξεσουάρ. Για να βρεις τα καλύτερα της αγοράς κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.


Πόσο αγαπημένα καλοκαιρινό στιλ είναι το τζιν σορτσάκι; Ψηλόμεσα κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις από την παραλία μέχρι και το βράδυ σε βόλτα σου στο νησί. Η Σοφία θέλει να σου δώσει μία bohemiam πινελιά και σου προτείνει πολλά διαφορετικά κομμάτια για να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις όλες τις επιλογές. Ο καιρός ακόμα το επιτρέπει…

Read More

And More