LOW BUDGET! Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από 20 έως 50 ευρώ…

H εποχή θέλει να είσαι ευρηματική και να κάνεις κινήσεις που να αποδεικνύουν τη στιλιστική ευφυία σου. Με άλλα λόγια περιττές, ανούσιες σπατάλες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μπορούν να δυναμιτίσουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου και να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αυτό που καλείσαι λοιπόν είναι να βγεις εκεί έξω και χωρίς πολλά έξοδα να ψωνίσεις στιλ. Κομμάτια οικονομικά που οι συνδυαστικές σου κινήσεις θα δημιουργήσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σε αυτό φυσικά έχεις σύμμαχο. Η Σοφία Σούζα που ξέρει την ελληνική αγορά πολύ καλά βγήκε στα μαγαζιά και σου βρήκε κομμάτια που ξεκινούν από 20 ευρώ και η ποιότητά τους σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την αξία τους.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν διαθέτεις μόνο ένα 20 για αγορές δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι αφού με αυτό το ποσό μπορείς να αποκτήσεις από μικροπράγματα όπως μπιζού και αξεσουάρ μέχρι μπλούζες και πανωφόρια. Ένα πολύ οικονομικό budget που αν διαθέσεις θα νιώσεις άμεσα την ανανέωση. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.

/
Αυτά τα loafers μου έχουν καρφωθεί μέσα στο μυαλό όπως και τα έγχρωμα παντελόνια σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο και τσάντα φάκελο. Ένας πολύ chic συνδυασμός που μπορεί να γίνει με μόλις 30 ευρώ. Τελικά ποιός είπε πως για να ντυθείς σωστά πρέπει να δώσεις μία μικρή περιουσία; Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.

/
Ένα τζιν στο στιλ που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι γόβες μπορεί να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για όλο το χειμώνα αλλάζοντας απλά τοπ κι αξεσουάρ. Αν έχεις 50 ευρώ στο πορτοφόλι σου τότε γιατί δεν διαθέτεις το ποσό ώστε να κάνεις αγορές που θα φορέσεις πολλές φορές; Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More