ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΣΤΙΛ! In fashion αγορές με 10, 20 και 30 ευρώ…

H oικονομική κατάσταση όλων μας έχει υποστεί πλήγμα. Όμως, γυναίκες είμαστε και είναι στη φύση μας να βρίσκουμε πάντα τρόπους να ανανεώνουμε την ντουλάπα μας, και το στιλ μας, είτε με μεγάλες – καθοριστικές αγορές όπως παλτό, παντελόνια και φορέματα και είτε με αξεσουάρ και τοπ που εύκολα σου δίνουν στιλ και ανανεώνουν το ντύσιμο.

Νιώθεις αλλιώς όταν μικροπράγματα προσθέτονται στη συλλογή σου και σίγουρα το βλέπεις κι από μόνη σου πως αλλάζει όλη σου η ψυχολογία. Το στιλ είναι προσωπική υπόθεση και στα εφήμερα trends δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα, βγήκε στα μαγαζιά και έφερε όλα τα αξεσουάρ αλλά και ρούχα από μόλις 10 ευρώ ώστε να ανανεωθείς με το λιγότερο κόστος και τα κομμάτια αυτά είναι ένα κι ένα!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Tα 10 ευρώ είναι ένα ποσό που εύκολα μπορείς να διαθέσεις για να κάνεις μικροαγορές. Συνήθως όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί με ρούχα και αξεσουάρ βρίσκεις κομμάτια σε αυτό το ποσό χωρίς όμως να είσαι βέβαιη για το αν είναι μοδάτα ή καλά ποιοτικά. Τo TLIFE φρόντισε να σου ξετρυπώσει ακόμη περισσότερα με κριτήριο τις τάσεις της εποχής και το στιλ. Εντυπωσιακά κοσμήματα, τσάντες φάκελοι, μπλούζες ακόμη και κολάν μπορούν να γίνουν δικά σου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις όλα όσα βρήκαμε για σένα.

/
Τα 20 ευρώ σε μία βόλτα σου πολύ εύκολα μπορούν να σου φύγουν ή μάλλον να εξαφανιστούν ως δια μαγείας χωρίς να καταλάβεις πως. Γίνε λοιπόν λίγο πιο προσεκτική (πόσο ακόμα!), βάλε το ποσό αυτό στην άκρη και βγες στα μαγαζιά γιατί ένα ζευγάρι sexy κόκκινες γόβες, μία τσάντα σε στιλ κροκό, γυαλιά ηλίου, κολάν με prints και πολλά μπιζού μπορούν να γίνουν δικά σου και να σου φέρουν την απόλυτη αίσθηση της ανανεώσης. Κάνε ¨κλικ¨ στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.

/
Βλέπεις κομμάτια στις πασαρέλες και σου φαίνονται απρόσιτα. Το μυστικό όμως είναι να μπορείς αφού ενημερωθείς να τα βρεις σύμφωνα με το δικό σου budget. Η αγορά λοιπόν είναι γεμάτη με πολύ στιλάτα κομμάτια όπως τα δερμάτινα jackets αλλά και κομμάτια διαχρονικά όπως οι nude peep toes γόβες που θα φορέσεις για μία ζωή. Το ποσό που τα βρήκαμε; 30 ευρώ! Κάνε “κλιꔨστη φωτογραφία για να δεις όλα όσα ξετρυπώσαμε για εσένα.

Read More

And More