SEXY LOOKS για να “αποπλανήσεις” τον αγαπημένο σου τη βραδιά του Αγ.Βαλεντίνου

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την γιορτή του έρωτα! Λουλούδια, σοκολατάκια, καρτούλες και sexy δώρα… Κάποιοι δεν πιστεύουν σε αυτή την ημέρα. Κάποιοι άλλοι όμως παραμένουν ρομαντικοί και εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να γιορτάσουν τη συντροφικότητά τους. Στο κάτω κάτω δεν χάθηκε και ο κόσμος να πάρεις ένα άνθος. Ας επαναστατήσουμε σε πιο ουσιάστικα πράγματα.

Είσαι ερωτευμένη λοιπόν κι εκείνο το βράδυ θέλεις κάτι ιδιαίτερο. Τι θα φορέσεις; Κάτι φυσικά που θα σε κολακεύει, θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα βγάλει τον πιο sexy εαυτό σου προς τα έξω. Καθοριστική σκέψη πριν κατασταλάξεις στο τι θα βάλεις είναι το ξελόγιασμα!

Πάμε να δούμε τα σύνολα που σου ετοίμασε η fashion editor για την ημέρα των ερωτευμένων και μην ξεχάσεις να κάνεις “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές.


To φόρεμα είναι η πιο ασφαλής και με σίγουρη επιτυχία επιλογή. Κι αν το έχει ήδη δει και δεν θέλεις να επαναληφθείς ένα είναι το μυστικό. Παίξε με τα αξεσουάρ σου. Ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα με ένα εντυπωσιακό κολιέ ή σκουλαρίκια σίγουρα θα αλλάξει όλη του την εικόνα ενώ τα καλσόν με prints είναι η εύκολη κίνηση ώστε να ξεσηκώσεις την αντρική φαντασία. Για να δεις τις επιλογές που σου προτείνουμε κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.


Το πιο δυνατό μας όπλο κι αυτό που στο όνομα του στιλάτου ντυσίματος πολλές φορές ξεχνάμε είναι η ίδια μας η φύση. Τα αγόρια ερωτεύονται με τα κορίτσια και το θηλυκό ντύσιμο θα είναι πάντα κάτι που θα τους φέρνει πιο κοντά μας. Επέλεξε μία κοντή φούστα, συνδύασε την με στιλάτα τοπ και μποτάκια ή γόβες και θα δεις πως τελικά δεν ήθελε και κάποια σπουδαία ευρηματικότητα στο να τον ενθουσιάσεις.


Η μόδα θέλει να φοράμε κολάν και παντελόνια σούπερ στενά και sexy που διαγράφουν το σώμα και τους γλουτούς. Αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο τότε φίλη μου η επιλογή ενός κολάν με prints θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι να βάλεις και θα δείξει και μία πιο cool στάση απέναντι στην εορταστική ατμόσφαιρα. Θυμήσου τα κολάν δεν λένε ποτέ ψέμματα πόσω μάλλον αυτά με τα έντονα prints που όλα τα μεγεθύνουν οπότε αν δεν νιώθεις σίγουρη μην το διακινδυνεύσεις.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να θυμάστε πως η αυτοπεποίθηση είναι το πιο sexy στοιχείο σε μία γυναίκα. Νιώστε άνετες μέσα στα ρούχα σας!

Read More

And More