Asian, Romantic, Ruffles! Tρεις βασικές τάσεις της Άνοιξης στις βιτρίνες του TLIFE

Θα μπορούσε να μετονομαστεί και σε trend-shopping αφού όπως και να το κάνουμε την ανανέωση στην γκαρνταρόμπα την φέρνουν τα κομμάτια που συμβαδίζουν με αυτό που λέμε τάσεις ή στην αγγλική trends της σεζόν. Οι φετινές βασικές τάσεις είναι 6 και η fashion editor εστιάζει στις τρεις από αυτές και σου βρίσκει κομμάτια μέσα από την αγορά και σου προτείνει ιδέες και τρόπους να τις συνδυάσεις και να τις φορέσεις.

Κάνε “κλικ” στις εικόνες ώστε να δεις όλες τις επιλογές


Δεν χρειάζεται να φορέσεις φόρεμα σε κινέζικη γραμμή ούτε και να εμφανιστείς με κιμονό για να υιοθετήσεις την τάση. Prints από λεπτά πυκνά λουλούδια, δράκοι και σκούρες αποχρώσεις φέρνουν την Κίνα πιο κοντά σε εμάς. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία για να δεις τις Asian επιλογές της αγοράς.


Τα ρούχα έχουν κίνηση με έναν ιδιαίτερο τρόπο αφού οι γραμμές είναι ίσιες και η κίνηση έρχεται στο τελείωμα μέσα από ρομαντικά βολάν. Τα χρώματα ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σου, στοιχείο που δεν σε αναγκάζει να περιορίσεις τις επιλογές σου αλλά να φορέσεις ψηλά κομψά πέδιλα και να αναδείξεις την πιο θηλυκή σου πλευρά. Kάνε “κλικ” στην φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.


Το γλυκό – ρομαντικό κορίτσι είναι πάντα στη μόδα και φέτος η δαντέλα αλλά και τα διακριτικά λεπτά λουλούδια έρχονται να την αναδείξουν. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία ώστε να δεις τις ρομαντικές επιλογές της σεζόν.

Read More

And More