ΜΠΟΤΕΣ! Τα πιο hot ζευγάρια της αγοράς είναι εδώ και φλερτάρουν με το δυναμισμό σου…

Είναι σέξι, δημιουργούν ένα δυναμικό στιλ και είναι το αξεσουάρ του χειμώνα. Για κάποιο λόγο οι άντρες αγαπάνε τις μπότες σχεδόν όσο και τις κλασικές γόβες. Με τακούνι ή όχι συνοδεύουν την καθημερινότητά σου και είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις.

Η φετινή σεζόν από πολύ νωρίς έχει κλείσει το μάτι στις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και λίγο πιο κάτω και πρώτη και καλύτερη τις λάνσαρε η Victoria Beckham με φόρεμα midi ενώ το ίδιο ύψος επέλεξε και η Angelina Jolie που τις φόρεσε κάτω από φούστα σε Α γραμμή.

Κομψές από μαλακό δέρμα που ζεσταίνουν τα πόδια σου αλλά και μοδάτες σε σχέδια και χρώματα έρχονται και ζητούν να τις βάλεις στη ζωή σου. Η αγορά είναι γεμάτη. Οι επιλογές αμέτρητες. Η σωστή μπότα όμως είναι αυτή που ταιριάζει και κολακεύει τα πόδια σου. Άρα δοκίμασε και τσέκαρε την εικόνα σου πολλές φορές στον καθρέφτη πριν τις αγοράσεις…

Μια καλή επένδυση και διαχρονική είναι φυσικά οι μαύρες μπότες. Ή ένα ζευγάρι σε γήινους τόνους. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου και “περπατάνε” παντού. Για φέτος η μόδα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στις μπεζ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΝΕ “κλικ” εδώ

Read More

And More