Sexy, Boho ή Glam? Τι μαγιό θα φορέσεις φέτος; Κάνε μια βόλτα στις βιτρίνες του TLIFE…

Κι όμως! Πέρασε ο καιρός… και να που έφτασε καλοκαίρι. Το ρούχα λιγοστεύουν και η λέξη μαγιό έχει μπει στο λεξιλόγιό μας. Τι μαγιό θα πάρεις φέτος; Τι στιλ θα υιοθετήσεις στην παραλία; Θα είσαι σέξι; Θα δώσεις έμφαση στις glam επιρροές; Ή θα είσαι ένα χαλαρό κορίτσι; Ό, τι και να αποφασίσεις η αγορά έχει τα πάντα…

Η Σοφία Σούζα βγαίνει στα μαγαζιά για ακόμη μία εβδομάδα συγκεντρώνοντας τα πιο στιλάτα μαγιό, τα χωρίζει σε τρεις κατηγορίες για να σε βοηθήσει και σου δίνει την ευκαιρία να δεις όλα όσα κυκλοφορούν εκεί έξω από την άνεση του σπιτιού σου.

Σημειώσε: επιβάλλεται να επιλέξεις ένα μαγιό που να κολακεύει το σώμα σου αλλά και να ταιριάζει στη τοποθεσία που θα κάνεις διακοπές.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλα τα μαγιό, αλλά και τα αξεσούαρ με τα οποία μπορείς να τα πλαισιώσεις.


Αν τα μαγιό που σου αρέσουν είναι τα sexy και μοιραία τότε τα σκαφτά και με έντονα prints θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Για να δεις όλα όσα σου ξετρυπώσαμε κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Αν είσαι από τα κορίτσια που τους αρέσει η λάμψη και τα glam στοιχεία ακόμη και στο πιο χαλαρό μέρος όπως είναι η παραλία τότε τα εντυπωσιακά bikini και ολόσωμα είναι εδώ. Ανακάλυψε τις επιλογές με ένα “κλικ” πάνω στη φωτογραφία.


Αν είσαι από αυτά τα κορίτσια που χαίρονται τη θάλασσα, τον ήλιο και τους αρέσουν τα απλά πράγματα τότε αυτές οι επιλογές θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις πιο μοδάτες cool αγορές. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More