ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑΣ: Τα πιο στιλάτα παπούτσια της αγοράς από 23 ευρώ…

Καθοριστικό ρόλο στη σωστή διατύπωση ενός συνόλου που ετοιμάζεσαι να φορέσεις πάντα παίζει το παπούτσι. Είναι ίσως και η τελευταία αυτή πινελιά -πολύ ισχυρή- που μπορεί να σου μεταμορφώσει το ρούχο σου από πρωινό σε βραδινό. Το σώμα σου από φυσιολογικό σε ψηλό. Τον τρόπο που βαδίζεις, που κάθεσαι, που επικοινωνείς… Το βιώνεις και μόνη σου: αλλιώς είσαι τη στιγμή που βρίσκεσαι πάνω σε 12ποντες γόβες, αλλιώς σε αναπαυτικές πλατφόρμες, σε σκληρές σόλες, σε σφιχτά μυτερά παπούτσια, σε μπαλαρίνες, σε oxfords, σε biker boots…
Είναι αυτή η πιο edgy διάθεση της μπότας που σε σε κάνει να εξωτερικεύσεις την πιο ροκ- “σκληρή” σου πλευρά ενώ με τις γόβες η απόλυτα θηλυκή σου φύση ακτινοβολεί. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι άντρες λατρεύουν τα γοβάκια!

Η εκάστοτε σεζόν λοιπόν φέρνει μαζί της και νέες τάσεις. Δεν υπάρχει λάθος παπούτσι υπάρχει όμως λάθος τακούνι ή λάθος μύτη του παπουτσιού. Έτσι είναι καλό πριν βγεις στα μαγαζιά να δεις τι νέες τάσεις με ένα “κλικ” εδώ.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor στο TLIFE και μεγάλη γνώστης της ελληνικής αγοράς βγήκε στα μαγαζιά με στόχο της να σου βρει τα παπούτσια πάντα σε συμφωνία με τους κανόνες της μόδας στις πιο προσιτές τιμές και μοιράζομαι μαζί σου πως όλες όλο και κάτι έχουμε πάρει από τα κομμάτια που ξετρύπωσε. Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More