Party looks! Γιατί τα ψώνια της τελευταίας στιγμής έχουν άλλη γοητεία…

Πριν βγεις στα μαγαζιά αποφασισμένη να σπαταλήσεις χρήματα για το ρούχο του ρεβεγιόν σου προτείνω να ανοίξεις την ντουλάπα σου και με ψυχραιμία να δώσεις ακόμη μία ευκαιρία στα ρούχα που ήδη έχεις. Εδώ και χρόνια ψωνίζεις και πιστεύω πως ήδη έχεις χτίσει μία βάση στην γκαρνταρόμπα σου που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και πάλι. Και τι εννοώ; Πως έχεις σίγουρα ένα μαύρο φόρεμα, ένα μαύρο παντελόνι, κάποιες εντυπωσιακές μπλούζες. Κινήσου με γνώμονα αυτά που ήδη έχεις, κοίταξε μήπως μπορείς να τα συνδυάσεις αλλιώς, κοίταξε τα με άλλο μάτι και θυμήσου πως τα αξεσουάρ μεταμορφώνουν ακόμη και ένα μαύρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο.

Η fashion editor του TLIFE βγήκε στα μαγαζιά και σου ετοιμάσε total looks. Δύο με φούστα, δύο με φόρεμα και δύο με παντελόνι… ώστε να πάρεις ιδέες για το πως να συνδυάσεις σωστά το δικό σου σύνολο αλλά και να δεις που μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις, αυτό που σου λείπει, αυτό που θέλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου.
Δες πως θα λάμψεις στο ρεβεγιόν κάνοντας “κλικ” εδώ

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ LOOK…

/
Όταν μιλάμε για γιορτές και επίσημες εμφανίσεις η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό είναι “να φορέσω ένα φόρεμα”. Και όχι άδικα αφού μόνο ένα κομμάτι ρούχο μπορεί να συνδυάσει πολλά μαζί και να σε σώσει από περιττές στιλιστικές αγωνίες. Φέτος τα χρυσά – μεταλλικά αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους και θα δώσουν στιλ στο μαύρο σου φόρεμα. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας πέδιλα και φόρεσε ανοιχτό μαύρο καλσόν ώστε να φαίνονται τα πόδια σου από μέσα ενώ απόφυγε τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία για να δεις όλα όσα σου προτείνει η fashion editor.

/
Αν το φόρεμα σού φαίνεται αρκετά προβλέψιμη επιλογή αντικατέστησέ το με μία φούστα. Μία στενή pencil ψηλόμεση φούστα μπορεί να μοιάζει αρκετά κλασική για την βραδιά του ρεβεγιόν αλλά αυτό αλλάζει αν αλλάξεις το ύφασμά της. Μία φούστα από βινίλ που θα τη συνδυάσεις με κλασικό τοπ και εντυπωσιακά αξεσουάρ δεν μπορεί παρά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δες τις φούστες που ξετρύπωσε η fashion editor αλλά και πως σου προτείνει να τις φορέσεις.

/
Πρωτοτύπησε φέτος και επέλεξε την ανδρόγυνη γραμμή στο ντύσιμό σου. Μία ψηλόμεση παντελόνα σε καλή ποιότητα που θα τη συνδυάσεις με πολλά βραχιόλια, edgy παπούτσια και ένα γούνινο πανωφόρι αναμφισβήτητα θα αποδείξουν πως αυτό που ξέρεις πολύ καλά είναι να διαφέρεις από τις υπόλοιπες. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τα παντελόνια αλλά και όλα όσα μπορείς να τα συνδυάσεις.

Αν θέλεις να δεις τα δώρα που θα επιθυμούσε κάθε γυναίκα κάνε “κλικ” εδώ

Αν θέλεις να ψάξεις δώρα για τον σύντροφό σου κάνε “κλικ” εδώ

Για να δεις όλα τα δώρα που σου προτείνει το TLIFE κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More