Γόβες, Peep toes, Σανδάλια, Πέδιλα… Τα πιο hot παπούτσια της αγοράς είναι εδώ!

Τα ψώνια και οι αγορές είναι αγάπη όλων των γυναικών αφού εκτός από πολύ καλή εκτόνωση είναι κι ένας τρόπος να κάνεις τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή σου αλλά και στην ντουλάπα σου. Έρευνες άλλωστε έχουν δείξει πως οι γυναίκες έχουν ως πρώτη αγάπη τους τα παπούτσια και δεν διστάζουν να αποκτήσουν ως μέσο όρο δώδεκα ζευγάρια το χρόνο.

Είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις αφού θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται, τα πόδια σου να γίνονται πιο μακριά, τους γλουτούς σου πιο σμιλεμένους και την κοιλιά σου επίπεδη -πως να μην σου γίνουν μανία;

Το ΤLIFE που είναι γένους θηλυκού δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την επιθυμία σου για στιλ… Διαλέγει 6 βασικές κατηγορίες παπουτσιών και την προσαρμόζει στο budget σου…

Θυμήσου πως τα luxurious προϊόντα Net-a-Porter μπορείς να τα αποκτήσεις άμεσα καθώς διαβάζεις με ένα “κλικ” πάνω στα υπογραμμισμένα λογότυπα.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Christian Louboutin

Burberry Prorsum
Alexander McQueen

Ένα κομψό ζευγάρι μπαλαρίνες μπορεί να σταθεί σε κάθε στιγμή της ζωής σου: στην πρωινή βόλτα με τις φίλες, στο γραφείο ακόμη και σε βραδινή έξοδο. Αν θέλεις να υπάρχει διαχρονικότητα επέλεξε ένα ζευγάρι σε κλασική γραμμή και χρώμα ενώ αν θέλεις να δώσεις μια πιο παιχνιδιάρικη πινελιά επιλέγοντας ένα εφήμερο trend μπορείς να διαλέξεις ακόμη και φλούο.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Jimmy Choo

Oscar de la Renta
Miu Miu

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην ντουλάπα της ένα καλό ζευγάρι γόβες! Είναι απαραίτητες, είναι κλασικές και όσο τις αγαπούν οι άντρες δεν έχουν αγαπήσει κανένα άλλο ζευγάρι παπούτσια. Επέλεξε κλασικές, λουστρίνι, nude χρώματα αλλά και έντονα prints που θα γίνουν το highlight στο ντύσιμό σου.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Christian Louboutin

Ralph Lauren
Miu Miu

Τα πέδιλα είναι τα αγαπημένα της σεζόν! Επέλεξε κομψές γραμμές που είναι επίκαιρες και δώσε ύψος στο σώμα σου. Σημείωσε -αν και νομίζω πως εννοείται- ότι προϋποθέτει εξαιρετικά περιποιημένο πεντικιούρ.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Christian Louboutin

Jimmy Choo
Giuseppe Zanotti

Είναι θηλυκά, είναι κομψά κι έχουν αυτήν τη μοναδική ικανότητα -παρ’ όλο που κατατάσονται στη κατηγορία κλασικά- να είναι εξαιρετικά sexy. Το κόκκινο της φωτιάς καθηλώνει ενώ το nude γίνεται η μεγαλύτερη επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Dolce&Gabbana

Alexander McQueen
Giuseppe Zanotti

Τα σανδάλια βολεύουν πολύ όχι μόνο μέσα στην ημέρα σου αλλά στις διακοπές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ξεφορτωθείς τα αβάσταχτα τακούνια και να αφήσουν τα ποδαράκια σου να χαλαρώσουν. Επέλεξε το σωστό ζευγάρι ανάλογα με το στιλ που ντύνεσαι και θα δεις πόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή σου φέτος το καλοκαίρι.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ:
Paloma Barcelo

Lanvin
Michael Michael Kors

Οι πλατφόρμες μπορεί να μην είναι οι αγαπημένες του αγοριού σου αλλά τις αγαπάμε εμείς κι αυτό μερικές φορές αρκεί! Είναι πρακτικές, άνετες και μπορείς να τις επιλέξεις σε όποιο χρώμα και στιλ πιστεύεις πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη τη σεζόν -ένα παπούτσι που αγοράζεται για πρακτικούς λόγους είναι καλό να το επιλέξεις σε χρώμα που θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Read More

And More