Ρούχα και αξεσουάρ για το κρύο! Τι να επιλέξεις ώστε να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ…

Κάνει κρύο… Πολύ κρύο… Και κάθε φορά που πρόκειται να βγεις από το σπίτι το κύριο μέλημά σου είναι να μην κρυώσεις ώστε να μην αρρωστήσεις. Τι γίνεται με το στιλ όμως που κι αυτό διεκδικεί μια θέση στη ζωή σου ακόμα κι όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές;

Όλα συνδυάζονται, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις, δηλαδή τις σωστές αγορές. H Σοφία Σούζα έρχεται κι αυτή την εβδομάδα ώστε να σου δώσει αγοραστικές λύσεις και προτάσεις οικονομικές για να αντιμετωπίσεις τη βαρυχειμωνιά.

Κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές, αλλά και το που θα βρεις το καθετί…


Αν αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου είναι κάποια πρακτικά αξεσουάρ που θα σε ζεστάνουν τότε μην χάσεις την ευκαιρία να πατήσεις επάνω στη φωτογραφία ώστε να δεις την ποικιλία από κασκόλ, γάντια και αυτάκια σε παστέλ χρώματα και κομψά σχέδια.
Και μην ξεχνάς ποτέ…. ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα “νοστιμίσουν” την εμφάνισή σου.


Το τι παπούτσια θα φορέσεις όταν εκτός από το κρύο μπορεί να συναντήσεις πάγο ή χιόνι είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σκεφτείς καλά. Δες όλα τα σχέδια από μπότες και ankle boots που η Σοφία επέλεξε για εσένα ώστε να διατηρήσεις τα πόδια σου ζεστά, περπατώντας με ασφάλεια και χωρίς να χάσεις λεπτό το στιλ σου.


Όταν έχει κρύο έξω είναι και η στιγμή που αν μπορούσες να βγεις με τις πιτζάμες και το πάπλωμα από το σπίτι έξω θα το έκανες. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται σου αντιπροτείνει το TLIFE ρούχα ζεστά, άνετα και πρακτικά χωρίς να σε μεταμορφώνουν σε χιονάνθρωπο. Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία θα δεις όλες τις στιλάτες επιλογές.

Read More

And More