Nightlife! Τι να φορέσεις τα βράδια του καλοκαιριού για να κερδίσεις τις εντυπώσεις…

Το καλοκαιράκι είναι σίγουρα μία από τις εποχές που ενδείκνυται για βραδινές βόλτες, φλερτ και πολλές νυχτερινές εξόδους. Τι να το κάνεις με τόση ζέστη να καθίσεις μέσα; Ακόμη κι αν δεν έχεις τη διάθεση για εμφανίσεις μεγαλεπίβολες μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή ακόμη και στη γειτονιά σου δεν μοιάζουν καθόλου άσχημη ιδέα.

Τι γίνεται όμως όταν η παρέα και η διάθεσή σου θέλουν να ντυθείς, να βαφτείς, να χτενιστείς και να πας για clubbing; Η fashion editor Σοφία Σούζα σου δίνει τρείς επιλογές ώστε να είσαι στη μόδα, να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα, να μην ζεσταθείς (όσο μπορεί να είναι αυτό εφικτό) και να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όταν αποφασίζεις να βρεθείς σε χώρο με δυνατή μουσική και πολύ κόσμο μαζεμένο είναι να αποφύγεις ρούχα που μπορεί να τα πατήσεις, να σου τα πατήσουν, να σου τα κάψουν και φυσικά να λερωθούν.

Σορτσάκι, φόρεμα ή φούστα; Τρεις ultra sexy επιλογές που αξίζει να φορέσεις στις δυνατές σου βραδινές εξόδους!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Το φόρεμα είναι κάτι κλασικό και πάντα επιτυχημένο. Επέλεξε αέρινα υφάσματα που δεν θα σε ζεστάνουν και θα σου δώσουν ευχέρεια κινήσεων. Συνδύασε το φόρεμα σου με ψηλά κομψά πέδιλα και θα δεις την αυτοπεποίθηση και το κορμί σου να απογειώνονται. Τα στενά φορέματα είναι κι αυτά μία sexy επιλογή που θέλουν όμως καλές αναλογίες. Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Τα σορτσάκια είναι πολύ sexy επιλογή ιδιαίτερα αν τα πόδια είναι καλογυμνασμένα. Φόρεσε τα σορτσάκια σου με μπλούζες σε πιο loose γραμμή, συνδύασέ τα με ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες και θα δεις πως τα βλέμματα θα είναι επάνω σου. Σημείωσε πως τα ανοιχτά παπούτσια μακραίνουν τα πόδια ενώ δεν υπάρχει λόγος αν τα πόδια δεν είναι το δυνατό σου χαρτί να εκτεθείς. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές.


Οι φούστες είναι θηλυκές και μπορούν αν συνδυαστούν σωστά να σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις τις στιλιστικές σου γνώσεις. Επέλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου και θα δεις πως και άνετα θα νιώσεις και το ντύσιμο σου θα έχει χαρακτήρα. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.

Read More

And More