Chanel, Hermes, Dior, Louis Vuitton τσάντες σε μισή τιμή! Second hand θησαυροί στο κέντρο της Αθήνας

Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις μια τσάντα που να φέρει ένα λογότυπο πολυτελείας; Ονειρεύεσαι να γίνει δική σου μια Chanel, Hermes, Dior, Louis Vuitton αλλά το κόστος τους σε τρομάζει. Η second hand αγορές είναι η λύση στην περίπτωσή σου και θα βρεις όλα τα παραπάνω στη μισή τιμή! Και θα σου πω αμέσως που και πως!

H φιλοσοφία της αγοράς second hand αντικειμένων είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό. Στη χώρα μας υπάρχει αν και πολλές φορές την μπερδεύουμε με τις vintage αγορές. Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν μπορώ να βρω στην Αθήνα αυθεντικά Chanel, Dior, Hermes και άλλα επώνυμα κομμάτια από δεύτερο χέρι, αλλά με σαφώς καλύτερη τιμή και η απάντηση ήρθε από την boutique Luxury Toys που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Χωρίς να χάσω λεπτό όφειλα να βρεθώ στον χώρο αυτόν και να δω αυτοπροσώπως όλα όσα είχα δει στο site τους αλλά και να σιγουρευτώ πως πρόκειται για αληθινά κομμάτια. Κι έτσι κι έγινε. Βρέθηκα εκεί και αυτά που βρήκα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Τεράστια ποικιλία από ρολόγια Rolex, τσάντες, αξεσουάρ και είδη ταξιδιού Louis Vuitton, τσάντες Dior, Βalenciaga, Marc Jacobs, Tom Ford συλλεκτικές τσάντες Ηermes, κομμάτια Gucci και Mulberry αλλά και η baguette Fendi που μπορείς να την βρεις σε πολλά σχέδια αλλά και τιμές.

Για να δεις κάποιες από τις τσάντες που βρήκαμε κάνε “κλικ” εδώ

Ο ενθουσιασμός μου ήταν μεγάλος και τα μάτια μου έλαμψαν όπως του μικρού παιδιού μπροστά στη θέα πολλών παιχνιδιών. Πόσο κοστίζουν, ρώτησα; Όλα είναι στο μισό της αρχικής τους τιμής.
Δηλαδή τα κομμάτια της Luxury Toys θα τα βρεις στο 50% της αρχικής τους τιμής ενώ έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάξεις δικό σου προϊόν με κάτι καινούριο από την Luxury Toys. Είναι το συναίσθημα της ανακύκλωσης που όταν κάτι το έχεις φορέσει και το έχεις ξαναφορέσει έχει έρθει ο κορεσμός και γιατί να μην το αλλάξεις με κάτι καινούριο που θα σε ανανεώσει.

Ποια είναι λοιπόν η διαδικασία αν θέλεις να πουλήσεις δική σου τσάντα στη Luxury Toys boutique;
Επισκέπτεσαι την κομψή boutique στο κέντρο της Αθήνας κι εκεί είτε ο Γιώργος είτε η Μαρίνα σε προσκαλούν στα γραφεία τους. “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς όποιος έρχεται εδώ να νιώθει άνετα και το να πουλήσεις μια τσάντα πολλές φορές μπορεί να σου προκαλέσει αμηχανία. Εμείς θέλουμε να νιώθει άνετα η πελάτισσα αλλά και όσοι εκείνη την ώρα βρίσκονται στον χώρο.”

“Εκεί βλέπουμε την τσάντα, τσεκάρουμε τη γνησιότητά της, ελέγχουμε όλες τις παραμέτρους κι αφού σιγουρευτούμε για όλα την αγοράζουμε εκείνη τη στιγμή”

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ρωτήσω αν κάποια επώνυμη κυρία έχει πουλήσει κάποια τσάντα της.
“Ναι μου λένε αλλά δεν έρχονται οι ίδιες. Έρχονται είτε φίλες τους είτε οι βοηθοί τους”. Αν και πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες είπα να μαζέψω αυτό το συναίσθημα της περιέργειας που κατέκλυσε την ψυχή μου και να ρωτήσω για το πάθος της ζωής μου που δεν είναι άλλο από τις τσάντες.

/

Πόσο σίγουρη μπορώ να είμαι πως αυτό που θα αγοράσω μετά είναι αυθεντικό;

“Φροντίζουμε να είμαστε 100% σίγουροι πριν τις αγοράσουμε οι ίδιοι. Τις στέλνουμε άλλοτε και σε boutique εδώ στην Αθήνα ενώ έχουν υπάρξει τσάντες Hermes που τις στείλαμε στο Παρίσι ώστε να πάρουμε την έγκρισή τους. Δεν θα ρισκάραμε σε τίποτα την αξιοπιστία της δουλειάς μας”.

Πολλές φορές ανασταλτικός παράγοντας στο να κάνεις second hand αγορές είναι ο χώρος αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζονται τα κομμάτια στους εν δυνάμει πελάτες. Το Luxury Toys δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα όχι μόνο λόγω της μεγάλης ποικιλίας του σε είδη πολυτελείας αλλά και λόγω της άριστης παρουσίασής τους. Η κάθε τσάντα είναι τοποθετημένη στο ράφι της, έχει τη δική της θήκη, τα καρτελάκια γνησιότητάς της.

//

“Η αγάπη για κομμάτια με διαχρονικότητα ήταν αυτή που μας οδήγησε στο να ανοίξουμε την boutique αυτή. Οι γυναίκες κι όχι μόνο αγαπάνε την πολυτέλεια κι όταν αυτή έρχεται σε τιμή κόστους τότε οι αντιστάσεις πέφτουν ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα“.

H Mατίνα και ο Γιώργος είναι αδέρφια και πάντα με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο σε καλωσορίζουν στην Luxury Toys boutique: Βουλής 15, Σύνταγμα, Αθήνα, ΤΚ. 105 63. Τηλέφωνο: 210 32 33 775

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” εδώ.

Για να μπεις στο site, να δεις την ποικιλία αλλά και όλα όσα μπορείς να βρεις στην boutique κάνε “κλικ” εδώ.

Read More

And More