Παλτό, σακάκια, ζακέτες! Πριν βγεις για ψώνια ρίξε μια ματιά στις βιτρίνες του TLIFE!

Σαν να κρύωσε λιγάκι ο καιρός και σιγά σιγά η διάθεση για ψώνια ή έστω βόλτες στα μαγαζιά σου έρχεται αυθόρμητα! Και φυσικά πρώτο και κυριότερο είναι να αγοράσεις πανοφώρι. Παλτό. Σακάκια. Ζακέτες. Τι είναι επίκαιρο και τι είναι καλό να αποσύρεις και να το αντικαταστήσεις με καινούριο;

Η fashion editor, Σοφία Σούζα επιλέγει για σένα τα πιο μοδάτα πανοφώρια της σεζόν και σου τα παρουσιάζει. Αν σου αρέσουν οι επιλογές της και θέλεις να δεις και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία της αρεσκείας σου και δες όλα όσα στοιχεία σου λείπουν.


Παλτό! Ό, τι πιο χρήσιμο και διαχρονικό μπορείς να αποκτήσεις μέσα στα χρόνια. Εάν ήδη έχεις ένα κλασικό κομμάτι σε απόχρωση του μαύρου, του καφέ ή του γκρί η μόδα φέτος προστάζει χρώμα. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε πείσει πως το χρώμα είναι κάτι που και την διάθεση θα σου φτιάξει και θα σου προσθέσει στιλ.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες και tips για το πως να διαλέξεις το σωστό παλτό ανάλογα με το σωματότυπό σου αλλά και ό, τι πρέπει να γνωρίζεις πριν δώσεις τα χρήματά σου σε κάποιο πανοφώρι κάνε κλικ εδώ


Το σακάκι μπορεί να σου φαίνεται πολύ συντηρητική ως επιλογή αλλά φέτος μεταμορφώνεται σε μοδάτο και trendy. Επέλεξε σακάκια είτε σε έντονα χρώματα είτε με χρυσά κουμπιά και λεπτομέρειες και πίστεψε με το όλο σου look θα θεωρηθεί στιλάτα sexy.
Το ιδανικότερο πανωφόρι για αυτή την εποχή που δεν έχει βάλει ακόμα κρύο.


Oι ζακέτες είναι τόσο πρακτικές και ευκολοφόρετες που σου προτείνω να μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τις oversized στιλάτες της φετινής σεζόν. Η cosy αίσθηση που σου δημιουργεί περνάει και στην εμφάνισή σου.
Χωρίς αμφιβολία είναι ένα πανωφόρι γεμάτο συναίσθημα.

Read More

And More